Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Светлина" - страница 5
Трябва да внимаваме как използваме тази светлина, която ни осветява.
Мелинда Гейтс
Свещта става най-красива само тогава, когато излъчва светлина Същото може да се каже и за човек.
Натаниел Бузолик
Мисля, че тези елементи - светлина и звук - са извън демократичните. Те са в творческата част на живота.
Орнет Колман
Добротата е светлината, която разтваря всички стени между душите, семействата и народите.
Парамаханса Йогананда
Ако имате късмет и сграда успее, истинският продукт има много повече измерения, отколкото можете да си представите. Имате слънце, светлина, дъжд, птици, усещане.
Петер Зумтор
Светлината идва от чувствителността. Без визуална чувствителност няма светлина, няма движение.
Робер Делоне
Склонен съм да деля детството си на тъмнина и светлина, а първите седем години със сигурност бяха тъмнината.
Робърт Карлайл
Америка търси отговори. Тя търси нова посока; светът търси светлина. Тази светлина може да идва от голямата северна звезда на Америка; може да дойде от Аляска.
Сара Пейлин
Всяка мисъл, всяко действие в слънчевата светлина на осъзнаването става свещено.
Тик Нят Хан
Общият ми опит в училище беше смесен, с повече тъмнина, отколкото светлина. Точно както стана моят образ на обществото.
Тумас Транстрьомер
Не трябва да допускаме дневна светлина върху магията.
Уолтър Бейджхот
Изхвърлете светлината, определенията и кажете това, което виждате в тъмното.
Уолъс Стивънс
За ярка светлина е необходима тъмнина.
Френсис Бейкън
Златото е ценно, защото наподобява слънцето. Среброто има светлината на луната.
Халдоур Лакснес
Тези, които не чувстват мрака, никога не ще поискат светлина.
Хенри Томас Бъкл
Процесите на вземане на решения са насочени към намиране на действия, които са изпълними или задоволителни в светлината на множество цели и ограничения.
Хърбърт Саймън
В светлината на нашето его, всички сме детронирани монарси.
Чарли Чаплин
Тъмното не унищожава светлината; то го определя. Страхът ни от тъмнината хвърля радостта ни в сянка.
Брене Браун
Има пътища, които е по-добре да преминавате на червена светлина.
Виле Вало
Понякога е по-лесно да видиш светлината, когато стоиш отчасти в тъмнината.
Гарт Никс
Не ми беше дадено да гледам живота в розова светлина.
Георг Брандес
Преди да видите светлината е необходимо да познаеш тъмнината.
Дан Милман
Предишна
1
...
4
5
(Текуща)
6
...
27
Следваща