Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Светлина" - страница 24
Есента винаги й се е чувствала като началото на сезона, много повече от пролетта. Децата се смееха на път за училище. Въздухът беше свеж и изпълнен с обещания. Часовете на дневната светлина станаха по-кратки и следователно по-ценни.
Катрин Макгий
Истинският приятел е светлина в нощта.
Кейт Мортън
В нея се появи някаква светлина - онази светлина, която посочва пътя, налагайки забрана.
Кейт Шопен
Вятъра носи мисли, слънцето изсушава душата, светлината изчезва.
Клайв Баркър
Не бях свързан. Оставих всичко и си тръгнах. Отдаден на удоволствията, наполовина истински, наполовина продукти на ума ми, отидох в нощта, пълна със светлина. Пиех само силни вина, както пият мъже, които знаят много за изкушенията.
Константинос Кавафис
Погледнах я; ако жените знаеха колко добре изглеждат на светлините на огромните пикапи, те никога нямаше да излязат от тях.
Крейг Джонсън
Винаги преразглеждайте решенията си в светлината на новите знания и информация. Не се страхувайте да се промените.
Крис Гилбо
Добрата новина е, че вече знаете как да обичате себе си; просто си забравил. Вие всъщност сте родени влюбени в себе си; това е вашето естествено състояние. Помислете за себе си като малко момиче, за момент, в който си спомняте, че сте били безгрижни и отворени към чудесата на света, момент, когато светлината ви е била супер ярка, преди някой да ви каже да я намалите.
Кристин Арайло
На мен не винаги ми е понятен успехът ми. Може ли, това да е само добре поставена светлина?
Кристина Хендрикс
Желанието за критика става все по-малко с развитието на характера. Белегът на добрия характер е никога да не бъдеш критичен и да споменаваш, но рядко грешките на другите. Силният характер не се съпротивлява на злото, а използва силата си за изграждане на доброто. Те знаят, че когато светлината стане силна, тъмнината ще изчезне от само себе си.
Крисчън Ларсън
Страданието е зло, с което трябва да се борим или поне смекчаваме, намаляваме; но това зло се върши от самите хора, защото те са заобиколени от стена, поради която не виждат светлината.
Ладислав Фукс
Спомних си мрачната зимна светлина, миризмата на влажна земя и листа, зловещата природа, която винаги се привързва към място, някога заселено и цивилизовано, но сега възстановено от пустинята.
Лайза Татъл
Източникът на цялата светлина е в окото.
Алън Уотс
Подобно на любовта, светлината или насоката на истината, която ни влияе, съществува само в жива форма, а не в принципи или правила или очаквания или съвети, колкото и широко да се разпространяват.
Алън Уотс
Но любимата ми част винаги е била интервалът между времето, когато светлините угаснат и филмът започне да мига – този кратък момент, в който целият свят се чувства сякаш е на ръба на нещо.
Лара Прескот
Полетя и отлетя към изгряващото слънце, а крилете му сякаш горяха в светлината на зората, сякаш бяха погълнати от пламъци.
Лаура Гайего
Вижте, светлината става жълта, преди да стане червена, така че ако видите жълта светлина, може да помислите да забавите по дяволите.
Лейла Сейлс
Човешката тъмнина ме очарова; Намирам го за интригуващо. И има малко женски персонажи, които са изследвани в тази светлина.
Лейла Слимани
Шоуто завърши с една огромна експлозия от цветове и светлина, след което избледня като вечерното небе в най-съвършената нощ.
Лен Влахос
Тръгвайки си, не гаси светлината в чуждата душа.
Леонид Енгибаров
Ами ако това беше адът, това отсъствие на сън, пустинята на този поет, тази болка от живота, това умиране да не умреш, тази мъка на сенките, тази страст над смъртта и светлината.
Леополд Сенгор
Да обичаш през деня съвсем не е същото като да обичаш през нощта: голото тяло на дневна светлина изглежда по-смело, по-откровено.
Летисия Коломбани
Предишна
1
...
23
24
(Текуща)
25
...
27
Следваща