Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Светлина" - страница 22
Пиесите са чудесно различни от кратките истории, първо защото това е история, която е на сцена, но има различен вид напрежение, което се появява на сцената - можете да видите героите си по различен начин - като със светлини.
Ейми Блум
Не можете да останете в тъмнината твърде дълго. Нещо вътре в теб започва да избледнява и ставаш като гладуващ човек, лудо гладен за светлина.
Ейми Тан
Мрачните мисли се подхранват именно от тъмнината, а в това време надеждата набира сили от дневната светлина.
Елизабет Блекуел
Никога не крийте светлината си, защото иначе човек да ви забележи? Вашата искра, вашият огън е вашето най-съкровено притежание.
Елизабет Бойл
Всичко наоколо стана второстепенно, когато съзнанието се стесни до точката на светлината в тъмнината на мозъка.
Елизабет Джордж
Намирам, че Бог с всяко име може да бъде сведен до това чувство за вечното Присъствие. Той определя битието и аз го виждам като сфера на интензивна светлина, която бележи точката на моя произход. Това е постоянната част от мен, за която съм много наясно, и точката, към която ще се върна в края на този живот.
Елизабет Клеър Профет
Когато се молите ежедневно, вие не само помагате на себе си, но и помагате на хора, които дори не познавате. Ангелите търсят хора, които редовно призовават Божията светлина за свои партньори в планетарното изцеление. Когато открият тези партньори, те насочват светлината през тях, за да помогнат на тези, които са в опасност от болест, насилие или природно бедствие. По този начин вашите ежедневни молитви наистина могат да направят един свят различен.
Елизабет Клеър Профет
От многото видове, съществували на земята - изчисленията достигат до петдесет милиарда - повече от деветдесет и девет процента са изчезнали. В светлината на това понякога се шегува, че целият живот днес е малко повече от грешка в закръгляването.
Елизабет Колбърт
Любовта е светлината, която не хвърля сянка.
Елизабет Лоуел
В Либерия основната ни пречка е инфраструктурата: светлините, водата, пътищата. Компаниите не могат да работят без тези неща. И въпреки че имаме ангажименти от нашите партньори, е необходимо време да превърнем ангажиментите в пари.
Елен Джонсън Сърлиф
Когато заключим, че другият човек се нуждае от светлината на истината и можем да я говорим с любов, уважение и последователност, тогава трябва да я предадем. Ние трябва да говорим в името на истината и заради другия човек.
Емерсън Егерих
Понякога е необходимо да стъпите в тъмнината сами и да намерите пътя си назад. За да носите нещо със себе си на светлината, не бихте могли да го намерите никъде другаде.
Еми Итеранта
Има определени качества на светлината, които замъгляват годините.
Емили Сейнт Джон Мандел
Светът не е жесток. Само той се състои от противоречия и без тях е невъзможно. Ако няма болка, няма удоволствие; няма тъмнина - няма светлина.
Ерик Аксел Карлфелт
Думите са сянка на вещите, а сенките никога не показват светлина.
Ерик Маккормак
Стоях в яростна светлина под безмилостните погледи на хора и предмети.
Жан Жене
Бях ли сляп и глух или действително е необходимо прозрение на нещастието, че виждаш човек в неговата истинска светлина?
Жан-Доминик Боби
Всички ще умрем. Но няма да умрем заедно. Нещо ще остане зад нас като следа от светлина, която да предаде на следващите поколения всичко велико в работата и въображението. И нещо повече от разпадащи се дворци и осакатени статуи, това, което блести вечно в спомените на хората, са усилията на ума да се издигне над ежедневието чрез смях, ужас, метафизична мисъл, красотата на словото и блясъка на идеите.
Жан д'Ормесон
Ако звезда е този който излъчва светлина, аз не мога да бъда звезда. Но ако звездата е този който за пари и корици на списания, тогава това е мерзко, а аз не искам това!
Жюлиет Бинош
В четири сутринта съм достатъчно уморен, за да спя. Не съм изпил ужасяващо количество и това е нещо. Не е добро чувство да гасиш светлините и да напуснеш кухнята; останалата част от къщата зее около мен. Плъзгам се в леглото, като си спомням веднъж, че не съм си измил зъбите. Освободих се от тази конкретна работа. Изключвам светлината и въпреки че стаята е в абсолютна тъмнина, ставам отново от леглото и обръщам мечката с лице към стената, защото ми пречи да спя.
Иви Уайлд
Призраците не са нищо повече от етерни тела. Етерното тяло е същото като нашето физическо тяло, но само с четириизмерна природа; то е така, сякаш е малко забавено във времето. Такъв призрак може да е точно тук, но ние няма да го видим, защото не пречупва слънчевата светлина.
Игор Прокопенко
...животът е на първо място светлина и отнема много малко, за да угасне тази светлина.
Изабел Абеди
Предишна
1
...
21
22
(Текуща)
23
...
27
Следваща