Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Светлина" - страница 21
Светлина струеше през един от прозорците и по лицето й и през живота си не съм виждал нищо или някой толкова красив. Ако сърцето ми беше спряло в този момент, щях да падна щастлив и да падна сит и щях да видя в живота всичко, което исках да видя и всичко, което трябваше да видя. Есен. Оставете ме да падна.
Джеймс Фрей
Наблюдавах как светлината докосва всеки връх поотделно и всеки, когато изплува, вървеше назъбено и с назъбени зъби по ръба на деня, нищо като гладките, погалени върхове на хълмове само преди сутрин.
Джеймс Чърч
Погледнете светлината на човек, а не абажура.
Джералд Джамполски
Има толкова много сиво между черното и бялото и тук повечето от нас живеят, опитвайки се, но толкова често не успявайки, да се наведем към светлината.
Джесика Шатък
Странно е колко тъжна може да бъде слънчева светлина следобед, не мислите ли?
Джийн Рис
Нашите ефекти бяха примитивни. Нашите звезди бяха черен плат с дупки и светлина отзад.
Джийн Родънбери
Разликата между моите вярвания и религиозната вяра е, че съм готов да променя възгледите си в светлината на нови доказателства, но някой с религиозна вяра просто ще пъхне пръсти в ушите и ще каже: Не слушам, нищо не можеш да кажеш, което да ме накара да променя решението си.
Джим Ал-Халили
Осама бин Ладен вижда исляма в изкривена светлина, каза той. Коранът забранява да отнема живота на невинни хора.
Джоби Уорик
Съхрани в сърцето си светлина и надежда. Но бъди готова за най-лошото.
Джойс Каръл Оутс
Любов по начин, който осветява живота на другия човек. Засияйте ярко за тези, които се нуждаят от надежда. Кажете на другите ярки светлини в живота ви колко много означават те за вас. Използвайте подаръците си по начин, който прави вашия собствен огън да блести най-силно.
Джон П. Стрелеки
Не казвам, че фотографите са по-тъпи от другите хора, но те са хората, които обикалят наоколо с блестящи бели светлини в нощните бунтове.
Джон Сандфорд
Светлина и тъмнина е основният език на вселената.
Джон Туелв Хокс
Христос е истинската светлина на света; само чрез него истинската мъдрост се придава на ума.
Джонатан Едуардс
Усмивката и щастието могат да бъдат уловени като слънчевата светлина.
Джони Грюел
Начинът да се отървете от тъмнината е със светлина.
Джоузеф Мърфи
Хора като Лайн са живели в тъмното толкова дълго, когато видят светлина, те са склонни да затворят очи.
Джоузеф Р. Лало
Топлината на ръцете й, светлината на любовта, добротата в очите се оказаха по-силни от всяко лекарство.
Джоуи Грасефа
Поддържайки ума си стабилен в Светлината през цялото време, негативните мисли ще умрат от липса на енергия и в подсъзнанието ви ще се формира нов положителен навик. Освен това ще бъде лесно да бъдеш позитивен.
Джошуа Дейвид Стоун
Човечеството е построило свят, на който са били необходими сто години, за да умре. Век за изгасване на последните светлини.
Джъстин Кронин
Биологията вижда правилно и грешно като един и същи цвят при различна светлина.
Дилия Оуенс
Ние сме надзирателят, който притежава ключа към затворническата килия на гняв и болка, така че можем да излезем отново на слънчева светлина.
Доналд Алтман
Но тя видя вътре в сърцето му, вдъхна живот и го изпълни със светлина и приемане.
Донна Хатч
Предишна
1
...
20
21
(Текуща)
22
...
27
Следваща