Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Човечество" - страница 11
Даването на подаръци на другите е фундаментална дейност, толкова стара, колкото и самото човечество. И все пак в съвременния сложен свят подробностите за даването на подаръци могат да бъдат изключително предизвикателни.
Андрю Уейл
Човечеството се управлява повече от чувствата си, отколкото от разума.
Самюел Адамс
Опитвам се да бъда толкова честна за това, което виждам, и да говоря, вместо да мълча, особено ако това означава, че мога да спасявам животи или да служа на човечеството.
Сандра Сиснерос
Но аз се справям с тази медитация и чрез разбирането съм поставена на планетата, за да служа на човечеството. Трябва да си напомням да живея просто и да не прекалявам, което е постоянна битка в един материален свят.
Сандра Сиснерос
Нашата отговорност е да обединим и да ръководим цялата партия и китайския народ от всички етнически групи, да поемем тази историческа палка и да продължим да работим усилено за великото обновяване на китайската нация, така че ние да стоим твърдо в семейството на нациите правейки нов и по-голям принос за човечеството.
Си Дзинпин
Първият път, когато яздих в галоп кон, аз заплаках - това е сродно на полетът, към това което се стреми човечеството.
Том Хидълстън
Историите на човечеството са истории само на висшите класи.
Томас Малтус
В хода на историята идва момент, в който човечеството е призвано да се премести на ново ниво на съзнание, да достигне по-висока морална почва. Време, в което трябва да хвърлим страха си и да си даваме надежда един на друг. Това време е сега.
Уангари Маатаи
За мен справедливостта е основното условие на човечеството.
Уоле Шоинка
Средното куче има една молба към цялото човечество. Обичай ме.
Хелън Екслей
Мозъкът не е създаден да влезе в бар, където не познаваш никого, и да започнеш разговор. Това не е начинът, по който човечеството е ухажвало.
Хелън Фишер
Идеята, че не преговаряте с терористи, не е историята на човечеството или на света.
Хуан Мануел Сантос
Няма такова нещо като човечеството без недостатъци.
Хуго Бал
Като чуят за тези различни възможности, хората понякога възкликват прибързано, че разбира се не може да има мисъл в съзнанието на Учителя да избере нещо друго освен това, което помага най-много на човечеството - забележка, която по-доброто знание би им попречило да направят. Никога не трябва да забравяме, че има и други еволюции в слънчевата система освен нашата собствена и без съмнение е необходимо за осъществяването на обширния план на Логоса да има адепти, работещи по всичките седем линии, които споменахме . Със сигурност изборът на Учителя би бил да отиде навсякъде, където работата му е най-необходима - да постави услугите си с абсолютна безкористност на разположение на Силите, отговарящи за тази част от великата схема на еволюцията.
Чарлз Ледбитър
Социализмът не може да съществува без промяна в съзнанието, което води до ново братско отношение към човечеството...
Ернесто Че Гевара
Много от нас преживяват фаза на промяна, отхвърляйки остарелите модели и освобождавайки се от старото, като преминаваме към новото. 2012 година е важна за човечеството, ключова година. Потенциалът за това съществува в самия факт, че мнозинството от нас копнеят за промяна.
Шари Арисон
Твърде дълго човечеството е действало с възмутителна липса на отговорност. Искахме всичко за себе си: алчност, наистина. Пропуснахме да разгледаме цялостната картина и не взехме предвид тези, с които споделяме света.
Шари Арисон
Правото на човек да откаже да убива, да се изтезава или да участва в подготовката за ядрено унищожаване на човечеството ми се струва фундаментално.
Шон Макбрайд
Затова моля ядрените сили да се откажат от остарялото мислене на периода на Студената война и да хвърлят нов поглед. Преди всичко, апелирам към тях да имат предвид дългосрочната заплаха, която ядрените оръжия представляват за човечеството, и да започнат действия за тяхното премахване.
Юзеф Ротблат
Бог не изисква от нас да постигнем нито една от добрите задачи, които човечеството трябва да преследва. Това, което Бог изисква от нас е, да не спираме да се опитваме.
Баярд Ръстин
Нищо не би било по-изгодно за нас от правилната история на човечеството.
Адам Вайсхаут
Религиозните войни показаха, че християнската вяра вече не е обединителна сила на Европа. Беше необходимо ново общо основание и то беше намерено в разума, което е нещо, което се споделя от цялото човечество. Това беше един от корените на Просвещението и неговата концепция за универсални човешки права.
Валтер Каспер
Предишна
1
...
10
11
(Текуща)
12
...
27
Следваща