Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Право" - страница 9
Всяка страна има право на ядрена технология, стига да я използват безопасно, спокойно и сигурно.
Мохамед ел Барадей
Кредитът е човешко право, което трябва да се третира като човешко право. Ако кредитът може да бъде приет като човешко право, всички други права на човека ще бъдат по-лесни за установяване.
Мухамад Юнус
Демокрацията не е само правото на глас, тя е правото да живеем достойно.
Наоми Клайн
Тълпата трябва да се гледа право в очите. Даже когато ти нямаш и понятие, какво твориш, ти трябва да имаш такъв вид, сякаш знаеш, какво правиш, окръжаващите все едно ще си мислят, че ти си истински професионалист.
Нийл Сандерсън
Правото да избират да живеят или да умрат е най-основното право, което има; и обратното, задължението да дадем на другите тази възможност по най-добрия начин, което можем, е най-фундаменталното задължение, което съществува.
Обри Де Грей
Побоите на съпруги са толкова чести, защото мъжете вярват, че имат право да контролират жените. Никой не иска да признае следното: проблемът не е в жените, а в мъжете.
Андреа Дуоркин
Ние нямаме право да живеем, когато честа е умряла.
Пиер Корней
Като американец имате право на добри здравни грижи, които са ефективни, достъпни и достъпни, които ви обслужват от ранна детска възраст до старост, които ви позволяват да отидете при лекари и апаратура по ваш избор и които предлагат широк спектър от терапевтични възможности.
Андрю Уейл
Ако даден играч е обиден на расова основа, той трябва да има право да напусне терена.
Рууд Гулит
Ако президентът оценява доверието, оказано му от хората, тогава той няма право да го предаде, като се откаже от президентската лента, за да спаси собствения си живот.
Салвадор Алиенде
Управляващите нямат право да търсят и вземат това, което желаят.
Самюел Адамс
Ако имахте лице като моето, щяхте да ме ударите право по носа, а аз съм просто момчето да го направя.
Стан Лаурел
Бях адвокат 10 години и когато си в правото, нещата наистина трябва да се свършат или някой те съди. Това е страхотен трик.
Стефан Пастис
Никой не ме избира. Не давам на никого това право. Аз съм Карса Орлонг от Теблора. Всички избори принадлежат на мен.
Стивън Ериксън
Ако не умееш да се смееш над себе си, то ти нямаш право никога да се смееш над другите.
Тайгър Уудс
Човек има право да се тревожи за себе си, когато се чувства изгубен и самотен сред нещата.
Пиер Теяр дьо Шарден
Ние живеем само веднъж и нямаме право да правим това, което не ни харесва.
Фани Ардан
Който трябва да живее за другите, няма право да пренебрегва своят собствен живот.
Франсоа Гизо
Трябва да се помни, че евреите имат една малка страна, единственото място, където имат правото и способността да се защитават сами. И наш дълг и моя отговорност е да видим, че никога няма да направим компромис по този въпрос.
Ариел Шарон
Ако признаете, че да заглушите опонента си със сила означава да спечелите интелектуален спор, тогава вие признавате правото да заглушите хората със сила.
Ханс Айзенк
Когато някой ви заплашва с мачете, никога не обръщайте гръб. Стой мирно. Погледнете го право в очите и го попитайте какъв е проблемът.
Ханс Рослинг
Гледай живота право в неговото желязно лице и не се бой от жестокостта на действителността.
Шарлот Бронте
Предишна
1
...
8
9
(Текуща)
10
...
28
Следваща