Цитати на тема "Дело" - страница 26
В папката, която ми даде днес Бойко Борисов има две твърдо установени неща... Първо, Бойко Борисов своевременно е направил необходимото да се освободи от всички търговски дружества, на които е бил член или управител при приемането на кметския пост. Вторият неоспорим факт е, че съдебната регистрация на тези промени е закъсняла и точно тук възниква проблема, който съдът трябва да реши. Аз в никакъв случай няма да се намеся в него. Ни най-малко не се отказваме от подкрепата на ГЕРБ, но не можем да се ангажираме с подкрепа, която трябва да се плати с оттегляне или ликвидиране на въпросното дело... Аз се ръководя от общонационални интереси, а не от нечии лични и ми е крайно обидно да чувам, че Иван Костов ръководи действията ми. Не съм член на ДСБ, нито имам ангажименти към тази партия, въпреки, че тя първа издигна кандидатурата ми.
Неделчо Беронов
Започваме съдебни дела, да помагаме на хората, станали жертва на режима на Румен Радев и Бойко Рашков. Ще се борим за демокрацията. За всички става ясно как са спечелени "най-честните избори", с най-ниската избирателна активност за всички времена. Всичките машинации и терор по изборите бяха направени, за да може сега в парламента да текат седянки. Такова безобразие, толкова ниско продаваемо шоу никога не е било. Кадрите на БСП и ДПС отдавна са назначени и сега се борят да ги узаконят под някаква форма. ДПС уж няма да са във властта, но ще си работят заедно. Не знам Христо Иванов как се чувства в една кошница с всичките тези хора, които уж са нещо ново, а са все стари политици. Хората сега може и да ги лъжат, но накрая ще страдат, защото икономиката на държавата тръгва стремглаво надолу.
Бойко Борисов
Никоя болест не е фатална. Когато започвате лечение с лекарства или билки, помнете, че решаващо е състоянието на духа ви, нагласата ви да се съпротивлявате, да побеждавате. Затова първо трябва да се лекува духът, да се мобилизират неговите сили и те да се хвърлят срещу болестта. Билките и лечебните растения са допълнение към лечението... Съзнанието, че разполагате със СТО ГОДИНИ ЖИВОТ, че те са ваши, че ги заслужавате, защото ви трябват за полезни дела, ще засили вярата ви в смисъла на живота и той ще протече разумно, полезно и в цъфтящо здраве от първия до последния ден.
Петър Димков