Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Дело" - страница 18
Има малко важни събития в делата на мъжете, породени по техен избор.
Юлисис Грант
Този, който се бори за велики дела, му е нужна смелост в осъществяването им и вяра в себе си.
Балдасаре Кастильоне
...героизмът почти винаги е дело на честа.
Бенито Перес Галдос
Даже ако отрано вие е ясно, че делото е обречено на провал, е нужно да се бориш, за да не получат нищо враговете ви даром.
Бернар Вербер
Оцеляването на Земята е удивително хитро дело.
Бил Брайсън
Да умреш за правото дело струва малко и нищо не променя; трябва да победиш, и само тогава ти ще послужиш за делото.
Бодо Узе
Ако не ме удари колелото, това е просто чудо. Знам, че в продължение на много години дела практически няма причини. Но в този исторически период делата не са необходими: друг критерий. Ще разберат ли това бъдещите поколения? Всички ли ще разберат какво се случва? Животът е страховит.
Борис Соколов
В оръжията няма вълшебна сила. Мечът може да бъде използван както за добри, така и за лоши дела. Всичко зависи от това, на кого той принадлежи.
Брайън Джейкс
Тези сълзи на танца бяха предшествениците на тези на сватбата. Между тях лежи вярата на Ойвинд и неговото дело.
Бьорнстерне Бьорнсон
Удивително, но след толкова десетилетия аз както преди съм пълен с ентусиазъм. Обичам своето дело, занимавайки се с него на протежението на целият ми живот, и изглежда, с него и ще умра.
Валентино
Упорития и търпеливия ще видите благоприятния край на започнатото дело, търсещият знание ще го намери...
Василий Ян
Войната има своя собствена история на делата, години, дни.
Виктор Астафиев
Полици, която не е способна да приведе в порядък собствените си дела не е способна на много.
Виктор Зубков
Любовта е основно женско дело. Силата на женската любов в семейството е наистина голяма, без нея е много трудно за един мъж да функционира пълноценно в света, той може да стане разрушител или да умре рано.
Виктория Райдос
Изключително щастие за човек е да бъде себе си при всяко дело.
Владимир Немирович-Данченко
Детето не страда от това, че е инвалид - страданието пада върху делата на онези възрастни, които ги гледат.
Алан Маршал
Няма нищо в човешките дела, което е истински предмет за подигравки. Под комедията се крие пламъкът на трагедията; Фарсът е само наметало за настъпваща катастрофа.
Габриел Шевалие
Във финансовите дела и отношенията с държавата тези от прекариата са в неравностойно положение, тъй като обикновено са по-слабо информирани и трябва да направят много повече, за да задоволят исканията, отправени към тях, ако искат да получат оскъдни държавни облаги.
Гай Стендинг
Какво прекрасно нещо е да си сигурен във вярата си! Колко прекрасно е да си член на евангелската църква, която проповядва безплатната Божия благодат чрез Христос като надежда на грешниците! Ако трябваше да разчитаме на делата си - Боже мой, какво би станало с нас?
Георг Фридрих Хендел
Малките деца нямат почивни дни, разбирате ли? През цялото време трябва да се занимавате с детските си дела, без почивка.
Глория Му
Понякога е много по-оскърбително, когато те обичат заради грешка, вместо когато не мразят заради делата.
Давид Гросман
Злото расте в дела, а не в знания.
Дан Абнет
Предишна
1
...
17
18
(Текуща)
19
...
28