Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Сигурност" - страница 7
Когато напуснах SEIU, бяхме започнали тази програма за качествена обществена услуга, за да кажем на нашите членове онова, което според мен са научили Обединените автоработници: това качество е единствената ни сигурност в работата в дългосрочен план.
Анди Стърн
Нашият свят със сигурност е опасен, но той е направен по-опасен, не по-малко от онези, които ценят печалбите над мира.
Оскар Ариас Санчес
Има много проблеми по света и несъмнено изменението на климата - или каквато и да е модната в момента фраза за всичко това - със сигурност е един от тях. Но това е ниско в моя списък.
Патрик О'Рурк
Питагор казва, че числото е произходът на всички неща и със сигурност законът за числата е ключът, който отключва тайните на Вселената. Но законът за числата притежава иманентен ред, който на пръв поглед е загадъчен, но при по-близко запознаване лесно разбираме, че е присъщо необходим; и този закон за числата обяснява удивителната последователност на законите на природата.
Пол Карус
Мисля, че се развиваме бързо в една световна култура. Това със сигурност е една световна икономика. С милиарди хора онлайн, мисля, че ще оценим мъдростта в много различни традиции, когато научим повече за тях. Хората бяха много изолирани и не знаеха нищо за другите религии преди 100 години.
Рей Кързуайл
Понякога съм възхитен от западния пейзаж. Но аз не идентифицирам това състояние на ума като свързано със собствения ми произход, тъй като съм израснал на Запад, въпреки че със сигурност съм кръстосвал Невада безброй пъти, докато растях, а след това като млад възрастен, с коли и мотоциклети.
Рейчъл Къшнър
Когато животът ви поднесе лимони... Можете също така да ги набутате там, където слънцето не грее, защото със сигурност никога няма да видите лимонада.
Роб Търман
Каквото и да е друго, божественото със сигурност е нещото, което налага с максимална интензивност усещането за живот.
Роберто Каласо
В действителност светът вече е безшевна мрежа, от която никоя нация, голяма или малка, млада или стара, не може да се разграничи. Всяко отношение и всяко действие на всяка нация може да повлияе на благосъстоянието и сигурността на всеки друг народ по целия свят.
Робърт Кенеди
Има нормални моменти, когато е възхитително да бъдеш непоколебим, решителен, безконфликтен и следователно, когато почтеността несъмнено е добродетел. Почтеният човек знае какво да прави и го прави. Но както проучваме, има и моменти, когато сигурността и целеустремеността показват нещо по-малко възхитително: глухота за гласове, които трябва да бъдат чути, или слепота за аспекти на ситуация, които трябва да бъдат взети предвид.
Саймън Блекбърн
Експериментът е единственият източник на истината. Само това може да ни научи на нещо ново; само той може да ни даде сигурност.
Жул Анри Поанкаре
Всеки обикновен човек със сигурност ще има напълно необикновена история.
Сесилия Ахърн
Със сигурност пиша като жена от 21-ви век, така че съм много по-склонна да я разглеждам като триизмерна жена. Мисля, че продължаваме да измисляме този упорит проблем на жената, която се оценява по външния си вид, а не по нейните постижения. Ние сме много по-склонни да попитаме: красива ли беше Клеопатра?
Стейси Шиф
В продължение на няколко хиляди години жените нямаха история. Бракът беше нашето призвание, а кротостта - нашата добродетел. През последния век, в заекваща последователност, ние получихме глас, глас, стая, собствено игрално поле. Декоративно или предизвикателно, сега подхождаме към това, което със сигурност се квалифицира като последната граница.
Стейси Шиф
Никога не съм импровизирал професионално, но това със сигурност беше в обучението ми като актьор. Харесва ми.
Стив Бушеми
Склонни сме да се фокусираме върху активите и да забравим за дълговете. Финансовата сигурност изисква поглед към голямата картина: активи минус дългове.
Сузи Орман
Ако се притеснявате за сигурността на работата и нямате адекватен фонд за спешни случаи (в идеалния случай разходите за живот за осем месеца, скрити във федерално застрахована банка или кредитен съюз), трябва да се съсредоточите повече върху спестяването на пари, отколкото върху плащането на остатъка вашите кредитни карти.
Сузи Орман
Ако трябваше да обобщя Базелския конгрес с една дума - която ще се пазя от произнасяне публично - тя би била следната: В Базел аз основах еврейската държава. Ако днес го кажа на глас, ще ми отговорят всеобщ смях. Ако не след 5 години, със сигурност след 50, всеки ще го разбере.
Теодор Херцел
Със сигурност, така или иначе, един работен ден от осем или девет часа, който не е разделен от дрямка, е просто твърде много за едно човешко същество ден след ден, особено в горещо време.
Том Ходжкинсън
Дълги уикенди на фестивали, кратки седмици у дома, през цялото лято: сега това със сигурност е за предпочитане пред огромните разходи и главоболие на ядрената семейна почивка на слънце?
Том Ходжкинсън
Със сигурност съм съгласен, че капиталът не е едномерен обект и че възвръщаемостта на капитала има много различни форми за различни активи или различни хора.
Тома Пикети
Раят ще бъде огромен, пъстър гоблен от живи същества. Бог е Бог на живота... Изглежда ли това твърде детско и глупаво, за да се вярва? Със сигурност се надявам да е така, защото това е сигурен знак, че е истина.
Антъни Дистефано
Предишна
1
...
6
7
(Текуща)
8
...
28
Следваща