Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Сигурност" - страница 6
Под инцестна симбиоза се разбира тенденцията да останеш свързан с майката и нейните еквиваленти- кръвта, семейството, племето – да летиш от непоносимото тегло на отговорността, свободата, осъзнаването, и това да бъдеш защитен и обичан в състояние на сигурност, зависейки, която индивидуално се отплаща със спирането на собственото човешко развитие.
Ерих Фром
Не може да има съмнение в целите на Съединените щати. Резолюциите на Съвета за сигурност ще бъдат наложени – справедливите искания на мира и сигурността ще бъдат изпълнени – или военната операция ще стане ниезбежна. И един режим, който е изгубил легитимността си, ще изгуби и силата си.
Колин Пауъл
Със сигурност той не е от поколението, което разглежда честността като най-добрата политика. Той обаче го смята за политика.
Уолтър Липман
Никога не можеш да кажеш със сигурност какво място заемаш в живота на някой друг.
Франсис Скот Фицджералд
Ако съм направил грешка в дизайна, тогава аз съм този, който трябва да плати за това. Със сигурност не бих помолил някой друг да лети на самолет, ако се страхувах да го направя сам.
Хауърд Хюз
Когато живееш в надежда от дълго време като мен, изведнъж осъзнаваш, че сигурността е далеч по-желана от надеждата.
Хишам Матар
През целия си живот съм живял в сянката на диктатурата. Това ми отказа безопасността и сигурността.
Хишам Матар
Със сигурност знам, че не бих могъл да оцелея, ако не беше фактът, че съм подкрепен от молитвите на толкова много хора.
Дезмънд Туту
Човек, който знае всички отговори, има мнение за всичко, има сигурност, подкрепена от рационални аргументи, има много малка възможност за по-нататъшен напредък. Малко вероятно е такъв човек да се отдалечи от дискусия с нещо повече от повторно потвърждение колко прав е бил той или тя през цялото време.
Едуард де Боно
Аз бих целунала жаба, ако знаех със сигурност, че тя ще се превърне във вълшебен принц. И даже бих я облизала. Обожавам ги.
Камерън Диас
Ако не цениш което имаш, със сигурност ще го загубиш.
Абигейл ван Бурен
Била съм наивна, но със сигурност не съм била лицемерна.
Ан Ландърс
В днешно време младите хора си въобразяват, че парите са всичко, а когато остареят, вече го знаят със сигурност."
Оскар Уайлд
Посрещайте всяка утрин с усмивка. Погледнете към новия ден като към специален дар от Създателя, още една златна възможност да завършите онова, което не можахте да сторите вчера. Творете себе си. Нека първият час от сутринта ви да зададе ритъма на успеха и позитивните действия, който със сигурност ще отекне в целия ви ден. Днешният ден никога няма да се случи отново. Не го пропилявайте с лош старт или дори с никакъв. Не сте родени да губите.
Ог Мандино
Когато едно нещо се случи един път, не е задължително да се повтори, но случи ли се два пъти, то със сигурност ще има и трети път.
Паулу Коелю
Когато страхът прави избора ви вместо вас, никакви мерки за сигурност на земята няма да попречат на нещата, от които се страхувате, да ви намерят. Но ако можете да избегнете избягването – ако можете да изберете да прегърнете преживяванията от страст, ентусиазъм и готовност да почувствате каквото и да възникне – тогава нищо, нищо в целия този опасен свят не може да ви попречи да бъдете в безопасност.
Марта Бек
Нашата сигурност трябва да бъде застрашена, за да можем да я оценим.
Мери Астор
Ако жените не се възприемат изцяло в структурите на властта, със сигурност това е властта, която трябва да предефинираме, а не жените?
Мери Биърд
Интернет създаде нова и сложна среда за една вековна дилема, която противопоставя изискванията за сигурност срещу желанието за свобода.
Миша Глени
Оспорването на целостта на режима за неразпространение е въпрос, който може да засегне международния мир и сигурност.
Мохамед ел Барадей
Всъщност няма да имате траен мир без подходяща структура за сигурност в Близкия изток.
Мохамед ел Барадей
Глобализацията, която премахна бариерите пред движението на стоки, идеи и хора, също преодоля бариерите, които ограничават и локализират заплахите за сигурността.
Мохамед ел Барадей
Предишна
1
...
5
6
(Текуща)
7
...
28
Следваща