Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Сигурност" - страница 5
Фактът, че войната е думата, която използваме за почти всичко - за тероризма, наркотиците, дори бедността - със сигурност ни помогна да десенсибилизираме нейното призоваване; ако водим войни за всичко, колко лоши могат да бъдат те?
Глен Грийнуолд
Като потвърден индивидуалист със сигурност не искам да подценявам влиянието на индивида, защото масите не водят индивида; по-скоро на индивида се предоставя способността да ръководи масите.
Густав Щреземан
Жертви. Жертви на преходен период на морала. Това и двамата със сигурност сме.
Дадзай Осаму
Тъй като бъдещето никога не се знае със сигурност, оценката на бъдещите ползи изисква формиране на очаквания. Тогава приемлива къща, партньор или работа е тази, която предлага очакван поток от бъдещи ползи, който има стойност над възможността да продължи да търси още по-добра алтернатива.
Дейл Мортенсен
Хората, които питат уверено, получават повече от колебливите и несигурни. Когато разберете какво искате да поискате, направете го със сигурност, смелост и увереност.
Джак Канфийлд
Със сигурност има нещо в невъзмутимото спокойствие на природата, което обзема нашите малки тревоги и съмнения; гледката към тъмносиньото небе и струпващите се звезди отгоре сякаш придава тишина на ума.
Джонатан Едуардс
Мисля за сигурността на клетките. Как насилието, жестокостта, потисничеството се превръщат в своеобразен дом, познат модел, клетка, в която знаем как да действаме и да се дефинираме...
Ева Енслър
Сигурността не е това, за което гладувам. Гладна съм за промяна. Гладна съм за връзка.
Ева Енслър
Естествено е, че за всеки държавник, който застава начело на всяко правителство, въпросът за сигурността на страната му би трябвало да бъде от най-голямо значение.
Ейсаку Сато
Ако съм достатъчно добър за легло, със сигурност съм достатъчно добър да се оженя.
Елизабет Хойт
Любовта е съд, който съдържа както сигурност, така и приключения, а ангажираността предлага един от големите луксове на живота: времето. Бракът не е краят на романтиката, това е началото.
Естер Перел
Нямате избор като професионален готвач: трябва да повтаряте, повтаряте, повтаряте, повтаряте, докато не стане част от вас. Със сигурност не готвя по същия начин, както преди 40 години, но техниката си остава. И това е, което ученикът трябва да научи: техниката.
Жак Пепен
Преди тридесет, 40 години, повече от това сега, готвачът със сигурност беше на дъното на социалната скала. И всяка майка би искала детето им да се омъжи за лекар, адвокат, архитект, а не за готвач. Сега сме гениални, различно е.
Жак Пепен
Ние, бошняците, със сигурност ще се борим за целостта на Босна.
Алия Изетбегович
Постоянно се появяват нови вратички в сигурността поради безжичните мрежи. Играта на котка и мишка между хакери и системни администратори все още е в разгара си.
Кевин Митник
Сигурността винаги ще бъде игра на котка и мишка, защото ще има хора, които търсят наградата нулев ден, имате хора, които нямат управление на конфигурацията, нямат управление на уязвимостите, нямате управление на пачове.
Кевин Митник
Но телеологичните съображения не могат да доведат само до вяра и надежда. Те не дават сигурност.
Кристиан Лоус Ланге
Областта на изменението на климата оказва драматично въздействие върху националната сигурност.
Леон Панета
Връзката на двата проблема е по-скоро обратната. До голяма степен разоръжаването зависи от гаранции за мир. Сигурността идва на първо място, а разоръжаването е втората.
Лудвиг Квиде
Ние ще банкрутираме от напразно търсене на абсолютната сигурност.
Дуайт Айзенхауер
Не знам дали е от възрастта или от зрелостта, но със сигурност държа на всяка цена да преоткривам все повече и повече свободни форми на западната демокрация.
Джон льо Каре
Знам със сигурност, че това, върху което се спрем, такива ще станем.
Опра Уинфри
Предишна
1
...
4
5
(Текуща)
6
...
28
Следваща