Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Сигурност" - страница 3
Аз със сигурност не съм обикновен религиозен човек.
Дейвид Огдън Стиърс
Всяко крайно политическо верую донесе само мрак в дългосрочен план; не светеше нищо. Най-добрата политика бяха тези на предпазливост, толерантност и умереност, поддържаше Ангус, но такава политика беше, уви, също много тъпа и със сигурност не трогна никого към поезията.
Алегзандър Маккол Смит
Писането, печатът и Интернет дават невярно чувство за сигурност за постоянството на културата.
Джейн Джейкъбс
Европейските момчета имат малки идеи, но със сигурност знаят как да ги облекат.
Джордж Гершуин
Ако има някой, който дължи всичко на Бах, това със сигурност е Бог.
Емил Чоран
Винаги е било особената сила на германското ръководство да предоставя широк обхват на самостоятелността на подчинените командири - да им разпределя задачи, които оставят метода на изпълнение по преценка на индивида. От незапомнени времена - със сигурност още от времето на старейшина Молтке - този принцип отличава военното ръководство на Германия от това на другите армии.
Ерих фон Манщайн
Сигурността ми идва от сетивата ми, усещам посоката, в която трябва да тръгна, и изведнъж се почувствах не в тон, с това, което другите хора искат или какво очакват от мен други хора.
Ким Новак
По този начин, ако въоръжението беше ограничено без сигурен мир и всички държави бяха обезоръжени пропорционално, военната сигурност нямаше да бъде засегната.
Лудвиг Квиде
Популярната и може да се каже наивна идея е, че мирът може да бъде осигурен чрез разоръжаване и следователно разоръжаването трябва да предшества постигането на абсолютна сигурност и траен мир.
Лудвиг Квиде
Никога не изоставяй възможността заради сигурността.
Бранч Рики
Сигурността като цяло е илюзия, а спокойствието не е човешка съдба.
Оливър Уендъл Холмс — младши
Със сигурност сме в общ клас със зверовете; всяко действие в живота на животните е свързано с търсенето на телесно удоволствие и избягване на болката.
Августин
Днес хората, които притежават парични еквиваленти, се чувстват комфортно. Не бива. Те са избрали ужасен дългосрочен актив, който не плаща почти нищо и със сигурност ще се обезценява.
Уорън Бъфет
От известно време знам, че мога да срещна всеки мъж, когото пожелая, но това не означава, че искам да се срещна с когото и да е. Със сигурност не ми харесва да се насилвам ситуацията.
Шарън Стоун
Докато парите не могат да купят щастие, те със сигурност ви позволяват да изберете своя собствена форма на нещастие.
Граучо Маркс
Няма такова нещо като сигурност. Никога не е имало.
Джърмейн Гриър
Може би единственото място, където човек може да се чувства наистина защитен, е в затвора с максимална сигурност, с изключение на непосредствената заплаха от освобождаване.
Джърмейн Гриър
Домашната съпруга е неплатена служителка в дома на съпруга си в замяна на сигурността да бъде постоянен служител.
Джърмейн Гриър
Израел има важен принцип: единствено Израел е отговорен за нашата сигурност.
Ицхак Рабин
Едва ли вярвам, че в психологията има данни, които могат да бъдат математически оценени. Но човек не може да знае това със сигурност, без да е направил експеримента. Само Бог притежава математическите основи на психичните явления.
Карл Фридрих Гаус
Ако не бях мечтател, нямаше да постигна нищо. И със сигурност нямаше да се занимавам с такива дреболии, като игране в киното.
Клинт Истууд
Не вярвам, че съдбата ще ни сполети, каквото и да направим. Но вярвам, че съдбата ще ни сполети със сигурност, ако не направим нищо.
Роналд Рейгън
Предишна
1
2
3
(Текуща)
4
...
28
Следваща