Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Сигурност" - страница 26
Малко християни разбират концепцията за вечните награди, дори смятаха, че Господ е посветил голяма част от ценното Си време на земята, за да преподава за тях. Единствената сигурност е, че нашата позиция в царството на Господ ще бъде обратно пропорционална на начина, по който се отдаваме през този живот.
Лари Бъркет
Искам отново да потвърдя позицията на Съединените щати, че по отношение на Иран, ние няма да позволим на Иран да разработи ядрено оръжие, точка. Ние няма да им позволим да разработят ядрено оръжие и ще приложим всички възможности, за да гарантираме, че това няма да се случи... Съединените щати стоят твърдо с Израел и ние имаме солиден ангажимент към сигурността на Израел и за сигурността на своите граждани.
Леон Панета
Искам вие и народът на Израел да знаете няколко неща, които не са се променили и няма да се променят. Съединените щати стоят твърдо с Израел и ние имаме солиден ангажимент към сигурността на Израел и сигурността на неговите граждани.
Леон Панета
Едно от основните качества, от които се нуждаете като съветник по национална сигурност, е доверието, доверието на президента. И това зависи от истината и зависи от честността.
Леон Панета
Мисля, че качество, което трябва да притежава съветникът по национална сигурност, е способността да създава процедури.
Леон Панета
Това не е шега. Това е много сериозен бизнес, който е свързан със сигурността на тази държава.
Леон Панета
Когато казвам "Всички на масата и яжте", имам предвид това. Това е лепилото, центърът, който държи семейството, който дава сигурност. Добрата храна привлича всички на масата.
Лидия Матичио Бастианич
Надеждата е непоколебимата вяра, че предстоят по-добри дни, вероятно в този свят и със сигурност в следващия.
Лий Стробъл
Със сигурност вярвам, че Бог наистина е създал света, да, абсолютно вярвам в това.
Лий Стробъл
Господ е моят мир. Няма да живея в безпокойство. Той ме поставя под крилото Си на утеха и успокоява духа ми в мен. Той поема всичките ми тревоги върху Себе Си и ми помага да се съсредоточа върху Него. Да, въпреки че минавам през време на тежка несигурност и яростни тревоги, няма да се безпокоя - защото Ти си моят мир. Твоето Слово и Твоето присъствие ме успокояват сега. Ти държиш несигурността ми в дланта на ръката Си. Ти успокояваш тревожния ми ум - Изглаждаш набръчканото ми чело. Със сигурност спокойствието и доверието в Теб ще ме изпълват през всичките дни на живота ми. И аз ще държа ума си върху Теб завинаги.
Линда Дилоу
Всички добри книги са особено сходни по това, че със сигурност събуждат у читателите желание да мислят за това, което е справедливо, красиво и полезно за хората.
Линкълн Чайлд
Какво ни беше отказано? Свободата да обичаш там, където я намериш, въпреки класата, религията и нацията. Техен е този нов свят. Със сигурност тяхната любов и щастие са всичко от значение сега?
Лия Флеминг
Знам, че родителите ми ме обичаха - със сигурност направиха всичко възможно за мен, но проявите на привързаност бяха запазени на отчетливо слаб пламък.
Лори Греъм
Неспособността ни да мислим отвъд собствения си вид или да можем да съжителстваме с други форми на живот в това, което очевидно е масивен съвместен стремеж за оцеляване, със сигурност е болест, която прониква в човешката душа.
Лорънс Антъни
Когато духовните приятели споделят своите истории, другите слушат, без да работят. Те почиват. Няма какво да се поправи, няма какво да се подобри. Една духовна общност се чувства необезпокоявана тиха, докато слуша, със сигурност обременена... но все пак почивайки в знанието, че животът вътре, страстта към святостта е неунищожима. Трябва само да се подхранва и освобождава.
Лорънс Краб
Имаше, помислих си, нещо ме зове от тъмното. Дойде от бурята, дори от светлините на рибарските лодки на една миля в морето. Можете да бъдете призовани към последно усилие, последно героично изявление, защото се съмнявам, че се обаждате да оставите удобствата и сигурността за открит път. Но обаждането е в собствената ви глава. Това е тъжен призив от дълбините на собственото ви пропиляно минало. Можете да го наречете наложително да излезете с тръби и изстрели с пълен наклон вместо тихия отчаян звук на болничния вентилатор. Победа вместо поражение.
Лорънс Озбърн
Скуката и сексуалното желание са мощна и експлозивна комбинация и хората със сигурност ще рискуват живота си, за да излязат от сивия и скучен живот.
Лорънс Озбърн
Обратната страна на преживяването на наслада е сигурността, че то няма да продължи вечно. Днешният момент на хюга ще бъде споменът за утрешния ден. С това осъзнаване ние се отдаваме на момента по-пълно.
Луиза Томсън Бритс
Да, ти все още скърбиш за факта, че Оли не те обича така, както ти го обичаш. Но смъртта не е решение. Със сигурност не тази ужасна, разхвърляна смърт. Бихте ли могли поне да не обмислите възможен вариант, който да не ви кара да изглеждате дяволски на погребението?
Луси Холидей
- Мислите ли, че е диагностициран? - попита Бианка. - Със сигурност. Хората вече получават диагнози по-често, отколкото писма по пощата.
Матиас Едвардсон
В световен мащаб едва ли има предизвикателство, свързано с икономиката, сигурността, технологиите, околната среда или здравето, с което някоя страна може да се справи по-добре сама, отколкото чрез съвместни усилия със съседите.
Мадлин Олбрайт
Ако терористите вече са на южната ни граница, вече е настъпил провал на националната сигурност.
Майк Помпео
Предишна
1
...
25
26
(Текуща)
27
28
Следваща