Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Сигурност" - страница 25
Правителството прави неща като настояване, че всички програми за криптиране трябва да имат задна врата. Но със сигурност никой не е достатъчно глупав, за да си помисли, че терористите ще използват криптиращи системи със задна врата. Терористите просто ще наемат програмист, който да измисли сигурна схема за криптиране.
Кевин Митник
Хората са склонни да използват умствени преки пътища. Те може да знаят, че не трябва да дават определена информация, но страхът да не бъдат добри, страхът да не се появят невежи, страхът от възприеман авторитет - всичко това са тригери, които могат да бъдат използвани от социалния инженер, за да убеди лице, което да отмени установените процедури за сигурност.
Кевин Митник
Проникването в сигурността на компанията често започва с това, че лошият човек получава някаква информация, която изглежда толкова невинна, толкова ежедневна и маловажна, че повечето хора в организацията не виждат причина, поради която артикулът трябва да бъде защитен и ограничен.
Кевин Митник
Това все още е просто решаване на пъзел, ... Преди години, с лоша преценка, бях заинтригуван да пробия сигурността на компютърните системи. Сега го правя с разрешението на клиента, по социално приемливи причини.
Кевин Митник
Фин беше видял в хората, с които някога се е борил, а понякога дори и сред собствените си колеги – политика, при която убийството е първият вариант, а не последният, защото животите не се броят за нищо срещу сигурността на гарантираното мълчание.
Кевин Уигнал
Може би това означава да си човек... винаги поставяме под въпрос нашата сигурност.
Кей Хупър
По някаква причина съм забравила, че сред мрачните събития със сигурност ще има и светли.
Кейт Мортън
Победихме, но на каква цена. Баща, убит от синовете му. Благодатният преврат, доставен от фаворита. А ти, майко, заключена толкова години. Има ли победи, подковани от съжаление? Или винаги трябва да се показваме достойни за сигурност? Ами ако не бях достойна?
Клара Дюпон-Моно
Четвъртата индустриална революция има потенциала да овласти хората и общностите, тъй като създава нови възможности за икономическо, социално и личностно развитие. Но това също може да доведе до маргинализация на някои групи, да изостри неравенството, да създаде нови рискове за сигурността и да подкопае човешките взаимоотношения.
Клаус Шваб
Без тези експлозии на свръхнова няма покрити с мъгла блата, компютърни чипове, трилобити, Моцарт или сълзите на малко момиченце. Без експлодиращи звезди може би би могло да има небе, но със сигурност нямаше да има Земя.
Клифърд Пиковър
Мисля, че идентичността е толкова абсурдна и противоречива – и със сигурност толкова променлива – колкото човешкият мозък.
Клоуи Бенджамин
Отиваш на война, когато има заплаха за сигурността, а Саддам Хюсеин се разглежда като заплаха за нашите интереси и нашата сигурност.
Кондолиза Райс
Често грешим стабилността, що се отнася до сигурността и икономическата активност, за да означава, че една държава се справя добре. Забравяме третия и важен стълб: върховенството на закона и зачитането на правата на човека.
Кофи Анан
Аз съм в безопасност и сигурност. Издишвам всякаква тревога и вдишвам спокойствие. С разширяването на моя свят, сърцето и умът ми се разширяват. Готов съм да остана отворен и да приема всички чудеса и изобилие, които вселената може да ми предложи.
Крис Кар
Ти си удивителен. Истински светлинен воин и този свят със сигурност има нужда от вас.
Крис Кар
Отдавна научих, че загубата е не само вероятна, но и неизбежна. Знам какво означава да загубиш всичко, да оставиш един живот и да намериш друг. И сега чувствам, със странна, дълбока сигурност, че трябва да ми е съдбата в живота да ми преподава този урок отново и отново.
Кристина Бейкър Клайн
И все пак това, което трябва да порази всеки читател от двадесет и първи век, който следи хода на лятната криза от 1914, е неговата сурова модерност. Започна с отряд самоубийци и кавалкада от автомобили. Зад възмущението в Сараево стои една откровена терористична организация с култ към жертвата, смъртта и отмъщението; но тази организация беше екстериториална, без ясно географско или политическо местоположение; той беше разпръснат в клетки отвъд политическите граници, беше неотчетен, връзките му с всяко суверенно правителство бяха косвени, скрити и със сигурност много трудни за разпознаване извън организацията.
Кристофър Кларк
Голяма част от онова, което е евфемистично известно като средната класа, само защото се облича, за да отиде на работа, сега се свежда до пролетарски условия на съществуване. Много работни места с бели яки не изискват повече умения и плащат дори по-малко от сините нашийници, като предоставят малко статус или сигурност.
Кристофър Лаш
Има хора, към които се отнасяме погрешно и по-късно сме готови да се отнасяме правилно към другите хора. Може би това звучи наемно, но аз се чувствам благодарен за тези изпитателни взаимоотношения и бих искал да мисля, че всичко ще се изравни - със сигурност, несъзнателно, послужих като практика на други хора.
Къртис Ситенфелд
Усилената работа със сигурност върви далеч. В наши дни много хора работят усилено, така че трябва да сте сигурни, че работите още по-усилено и наистина да се посветите на това, което правите, и да се стремите да постигнете.
Лакшми Митал
Казано е още по-ясно: желанието за сигурност и чувството за несигурност са едно и също нещо. Да задържиш дъха си означава да загубиш дъх. Обществото, основано на стремежа към сигурност, не е нищо друго освен състезание за задържане на дъх, в което всички са опънати като барабан и лилави като цвекло.
Алън Уотс
Все пак тя със сигурност беше също толкова виновна, колкото и той; припомняйки си случайните спекулации за това кога бабата на съпругата на Джаспър може да умре и по този начин да освободи Джаспър и Сюзън да се разведат, Лиз се запита дали може да съществува по-силен знак за съществена корумпираност на връзката, отколкото официалното й осъзнаване да зависи от смъртта на друго човешко същество.
Къртис Ситенфелд
Предишна
1
...
24
25
(Текуща)
26
...
28
Следваща