Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Сигурност" - страница 2
Когато има недоверие между правителствата, когато съществува опасност от война, те няма да са готови да се разоръжат, дори когато логиката показва, че разоръжаването изобщо не би повлияло на военната сигурност.
Лудвиг Квиде
Ако искаш тотална сигурност, иди в затвора. Там ще те хранят, обличат, ще ти оказват медицински грижи и други такива. Единственото нещо, което липсва, е... свободата.
Дуайт Айзенхауер
Няма сигурност на този свят. Има само шанс.
Дъглас Макартър
Трябва да правим планове за свобода, а не само за сигурност. Ако не за друго, то поне затова, че само свободата може да направи сигурността по-сигурна.
Карл Попър
Това, което със сигурност знам, е, че каквото давате, ви се връща обратно.
Опра Уинфри
Новото винаги се случва въпреки преобладаващия коефициент на статистически закони и тяхната вероятност, което за всички практически, ежедневни цели се свежда до сигурност; поради това новото винаги се появява под маската на чудо.
Хана Аренд
Креативността се нуждае от куража да излезеш от сигурността.
Ерих Фром
За цял живот вземете навика да правите това, от което се страхувате. Ако направите това, от което се страхувате, страхът ви със сигурност ще умре.
Ралф Уолдо Емерсън
Слушайте, ако съм научил едно нещо със сигурност в този бизнес, това е, че не знам нищо за човешката природа.
Франсис Форд Копола
Със сигурност винаги сме били актьори; това е инстинкт, присъщ на всички нас. Някои от нас са по-добри в това от други, но всички го правим.
Лорънс Оливие
Не знам дали има хора на Луната, но ако има, те със сигурност използват Земята за своя лудница.
Джордж Бърнард Шоу
Никое голямо дело не е било извършено от нерешителни хора, които търсят само сигурност.
Джордж Елиът
Целта е ясна - сигурност и платежоспособност. Страната има право и на двете.
Дуайт Айзенхауер
Често училището е най-добрият ви залог - може би не за образование, но със сигурност за защита от атака на неживите.
Макс Брукс
Човек поддържа баланса, уравновесеността и чувството си за сигурност само докато се движи напред.
Максуел Малц
Всъщност, без никакво преувеличение, настоящият механизъм за създаване на пари чрез кредити със сигурност е "ракът", който безвъзвратно ерозира пазарната икономика на частната собственост.
Морис Але
Трябва да се откажем от неприложимата представа, че е морално осъдително някои държави да преследват оръжия за масово унищожение, но морално приемливи за други да разчитат на тях за сигурност - и наистина да продължат да усъвършенстват капацитета си и да постулират плановете за използването им.
Мохамед ел Барадей
Ако свалянето на стената ще изисква да летите, трябва да повярвате, че можете да летите. В противен случай, когато настъпи решаващият момент, със сигурност ще откриете, че няма крила.
Патрик Карман
Общата относителност със сигурност е много красива теория, но как човек преценява елегантността на физическите теории като цяло?
Роджър Пенроуз
Този, който чака мечът да падне върху врата му, със сигурност ще загуби главата си.
Стивън Р. Доналдсън
Едно нещо обаче знам със сигурност: насилието или пряката заплаха от насилие от вида, който видяхме през последните няколко дни, е напълно неоправдано като отговор на всяка публикувана дума или изображение.
Тимоти Гартън Аш
Елиминирайте диаспората, иначе диаспората със сигурност ще ви елиминира.
Владимир Жаботински
Предишна
1
2
(Текуща)
3
4
...
28
Следваща