Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Сигурност" - страница 17
Това, което със сигурност е невъзможно, е, че физик-теоретик, който има неограничена изчислителна мощ, трябва да заключи от законите на физиката, че определена сложна структура е наясно със собственото си съществуване.
Стивън Уайнбърг
Със сигурност науката, поради способността си да увеличи способността ни да правим неща, поражда ужасни рискове за всички нас. Ако беше възможно да се открие ядрено делене, бих се радвал да го открия поради рисковете, които ни поставя под всички.
Стивън Уайнбърг
Когато си несигурен, това отблъсква хората. За да харчат пари, хората трябва да дадат част от сигурността си. Когато ви превеждат пари, те трябва да се чувстват солидни; те трябва да чувстват, че получават нещо, което ще ги направи повече, защото плащат и стават по-малко в момента. Ако сте солидни, сдържани и сигурни, това им помага да се чувстват солидни, така че те прехвърлят парите си по-лесно.
Стюарт Уайлд
Времето е ключът към изграждането на вашата финансова сигурност.
Сузи Орман
Наведох се през прозореца, за да почувствам тъмносиньото на нощта, същия тъмен въздух, който го заобикаляше в Генуа или Париж, или където и да беше. Бих дал много, за да разбера какво си мисли точно в този момент. Ако човек можеше да знае със сигурност какво мисли или прави другият човек, тогава самотата можеше да престане да съществува в света.
Сюзън Вриланд
Една жена със сигурност трябва да се съобразява с дрехите на други жени, колкото и неелегантни и безвкусни да са те.
Такео Аришима
В края на краищата, извинението, принудено преди ораторът да е готов да го изкаже, със сигурност е по-обидно, отколкото никакво извинение.
Тамара Лий
Човек не може да обсъжда Европа, без да разбира имперската хегемония на САЩ, както в световен мащаб, така и със сигурност в Европа, такава каквато е.
Тарик Али
Страданието е оксиморон. Има неизмерим мир и удовлетворение в страданието за Христос. Сякаш сте търсили безкрайно целта си в живота и сега сте я намерили на най-неочакваното място: в смъртта на плътта ви. Това със сигурност е момент, който си струва да се смеете и танцувате. И в крайна сметка това изобщо не е страдание. Апостол Павел препоръчва да намираме радост в него. Беше ли ядосан?
Тед Декър
Аз лично притежавам шест или седем хиляди книги, така че - и със сигурност не искам да ги изоставям.
Тим О'Райли
Кипя от унижението на проверките за сигурност на летището.
Том Ходжкинсън
Ако работата ви се извършва по телефона, тогава със сигурност можете да настроите някаква безжична система. Ако работата ви включва четене или писане на доклади, тогава това също може да се направи навън.
Том Ходжкинсън
Ако отхвърлите един кръст, със сигурност ще намерите друг който може да бъде още по-лош.
Тома Кемпийски
Ако Адам и Ева не са били ловци-събирачи, то със сигурност са били събирачи. Но тогава потребителското желание, или самоогорчението, или "сърбежът", както го нарича Шопенхауер, се появи във формата на змия. Това капиталистическо чудовище събужда в Адам и Ева възможността нещата да бъдат по-добри. Незабавно те са изгонени от градината и осъдени на живот, изпълнен с труд, тежък труд и болка. Иска изместени нужди и оттогава нещата вървят надолу.
Том Ходжкинсън
Мисля, че ако всички деца се стремят да стигнат до момент, в който да могат да изхранват себе си и няколко свои приятели, това би било добре за света със сигурност.
Антъни Бурдейн
Слушам много как хората говорят. Прочетох много добри книги през живота си. Имах няколко отлични учители по английски. Със сигурност тези неща бяха полезни.
Антъни Бурдейн
Сигурен съм, че едно от неудовлетворенията да бъдеш западен ентусиаст на японската храна и култура е, че всеки ден се сблъскваш с абсолютната сигурност, че ще умреш невеж.
Антъни Бурдейн
Със сигурност има ли ограничение колко зло може да направи една жена, след като навърши седемдесет?
Томас Енгер
Само глупакът носи работа вкъщи. Мъдрият човек, от друга страна, отделя уикенда, за да работи с него. Факт е – и учените със сигурност ще го докажат - ако в един мрачен понеделник донесете няколко хубави неща от уикенда си, ефективно и много умело ще удължите свободното си време.
Томи Яуд
Ти си необходим за тази цел и за мен... ти си всичко, което имам от градината. Ти си образ на мен и на Единствения. И ако си сгрешил, тогава със сигурност съм ти се отплатил два пъти.
Тоска Лий
Знаеш ли, хлапе, етиката не е да избираш между добро и грешно; става въпрос за избор между сиво и сиво. Става въпрос за избор между два еднакво желани, но взаимно изключващи се начина на действие. Свобода или сигурност? Смелост или комфорт? Самоизследване или блажено щастие? Колона А или Колона Б?
Уил Фъргюсън
Със сигурност опитът на всички добри хора потвърждава тезата, че без необходимата мярка на личната преданост душата ще отслабне.
Уилям Уилбърфорс
Предишна
1
...
16
17
(Текуща)
18
...
28
Следваща