Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Сигурност" - страница 13
Кибертормозът не е реален. Но тормозът и тормозът със сигурност са реални. Повярвайте ми, приятели, ходих на училище в Англия. Те свеждат тормоза до изящно изкуство. Знам, защото бях един от главните архитекти. Бях ужасен към моите съученици.
Майло Янопулос
Black Lives Matter е най-доброто движение за разделение. Те не се срамуват от това, което не им харесва, а именно западната цивилизация, капитализма и върховенството на закона. Те наистина не харесват полицията и със сигурност получават заслугата за войната между черни мъже и полицията.
Майло Янопулос
Левичарите водят войната на Коледа, използвайки традиционните си методи - правителствено решение и съдебната система. Те никога не печелят гласуване и със сигурност не печелят на свободния пазар, така че смело водят битките си чрез голямо правителство.
Майло Янопулос
Без вяра в лично безсмъртие религията със сигурност е като арка, опираща се на един стълб, като мост, завършващ в бездна.
Макс Мюлер
Ние създадохме НАТО. Това беше изобретение на Съединените щати за колективната сигурност на Европа. Желанието на Русия от 1947 е да разбие НАТО.
Малкълм Нанс
Електронният четец със сигурност сортира овцете от козите и разделя тези, които имат нужда да четат, от тези, които обичат да обръщат страниците.
Маргарет Драбъл
Най-голямото щастие е да се живее. Толкова съм погребала: съпрузи, родители, сестри, деца - това знам със сигурност. На мен сега ми е нужно да живея не само за себе си но и за своите покойници.
Марина Влади
Но може би това има смисъл? При постоянен неуспех да отговорим на собствените си очаквания, което също дава усещане за сигурност.
Мариуш Шчигел
Тя все още беше добра съпруга. Но домакин без фанатизъм. Тя спря да служи. И намерих себе си. В крайна сметка, когато човек служи, той със сигурност ще се огъне. И губи вяра в себе си. И увереност.
Мария Метлицкая
Божията дефиниция да вървим добре е уникална, отчетлива, почти ексцентрична. Дефиницията му за уелнес не е свързана със здравето, финансите или сигурността на работата. Не става дума за неизменна защита от капризите и опасностите на един разбит свят. Не става въпрос животът да бъде честен. Става въпрос за приемане.
Марк Бюканан
Когато бизнесът в крайна сметка забележи, че има дигитален шпионин в средата си и че жизненоважните им информационни системи са били компрометирани, ужасяващите 92 процента от случаите не е главният информационен директор на компанията, екипът по сигурността или системният администратор, който открива нарушение. По-скоро органите на реда, ядосан клиент или изпълнител уведомяват жертвата за проблема.
Марк Гудман
Със сигурност не гледам само Нетфликс. Наслаждавам се на факта, че има множество компании, които произвеждат съдържание. Мисля, че е чудесно за потребителите.
Марк Рандолф
Подобно на повечето бащи, аз бих направил всичко за децата си и много се стараех в опитите да бъда добър баща. Искам да им дам образование, сигурност, всичко, което никога не съм имал.
Марко Пиер Уайт
Външностите са там, за да бъдат игнорирани, защото най-големите сърца може да се намират в най-малките и най-невероятните създания. Тези, които не успяват да погледнат отвъд повърхността, никога няма да срещнат истинска добродетел – нито в другите и със сигурност не в себе си.
Маркус Хайц
В случай на насекоми, които имат сложни гениталии, две групи не могат да се чифтосват, например, защото има просто морфологично несъответствие между гениталиите на двата вида. Изглежда, че искате да поставите ключа на замъка в ключалка за сигурност.
Маркъс Чоун
Докато квантовата теория се основава на несигурност, останалата част от физиката се основава на сигурност.
Маркъс Чоун
Агнес Татъл беше единственият човек, когото някога е срещал, който беше достатъчно силен, за да погледне живота право в очите и да плюе. Трябва да е математиката в нейния произход. Такъв смел реализъм със сигурност не идва от изучаването на английската литература.
Марта Удруф
Вярването в себе си не гарантира непременно успех, но самоневерието със сигурност поражда провал.
Мартин Дъгард
Ние останахме пътешественици, затворени в себе си, способни, вероятно, да се трансформираме в контакт с различността, но със сигурност не и да я изживеем дълбоко. Ние сме шпиони, ние осъществяваме бързи, тайни контакти на шпиони.
Матиас Енар
Не получавам често лошо настроение, тъй като това не помага на нищо и замъглява преценката ми, но със сигурност виждам, че понякога нещата вървят ужасно погрешно. Трябва да разберем причините за това и да работим за изграждане на нови условия, които да доведат до по-добри обстоятелства.
Матийо Рикар
Настъпила е дългата нощ. ... Но дори и в най-дълбоката нощ, някой със сигурност ще мечтае за зазоряване.
Матю Стоувър
Това, за което завиждам най-много на теб и всички останали, които се връщат на училище, е сигурността на всичко това. Имате предписан набор от изисквания, които да ви водят през следващите няколко години. Съсредоточете енергията си върху изпълнението на тези задачи и ще успеете. Гарантирано. Къде е моята учебна програма, която да ме води през живота?
Меган Макафърти
Предишна
1
...
12
13
(Текуща)
14
...
28
Следваща