Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Сигурност" - страница 10
Със сигурност никога не съм използвал името на баща си като начин за провеждане на среща. И за щастие, никога не ми се е налагало.
Дънкан Джоунс
Декларирах, че не мога да кажа нищо повече и че трябва да се обвържа с Истината, чиято кауза в крайна сметка със сигурност ще надделее.
Едуин А. Абът
яма истинска свобода за индивида, освен когато той я намира в свободата на всички. Няма истинска сигурност за индивида, освен когато той го намира в сигурността за всички.
Едуин Маркам
Романтиците ценят интензивността над стабилността. Реалистите ценят сигурността над страстта. Но и двамата често са разочаровани, тъй като малко хора могат да живеят щастливо и в двете крайности.
Естер Перел
Истинското приключение се определя най-добре като пътуване, от което може да не се върнете живи и със сигурност не като един и същ човек.
Ивон Шуинар
Представям си Бог да бъде като баща ми. Баща ми винаги е бил гласът на сигурност в живота ми. Сигурност в мъдростта, сигурност в пътя, сигурност в Бог винаги. За мен Бог е сигурен във всичко. Сигурност, че всичко е добро и всичко е Бог.
Йехуда Бърт
Проблемът със сигурност е, че понякога може да звучи студено и безсърдечно, въпреки че това е най-състрадателният и подкрепящ отговор.
Йехуда Бърт
Със сигурност това е един от предвидените ефекти на тероризма, буквално да зашемети морала ни, да взриви сила и воля заедно със сградите, а реакцията е трудно да се противодейства.
Каролин Нап
Животните със сигурност са по-сложни, отколкото си мислехме. И не бива да събираме животни като група. Враните, шимпанзетата и кучетата са изключително интелигентни по много различни начини.
Алисън Гопник
Вярно е, бях хакнал в много компании и взех копия на изходния код, за да го анализирам за грешки в сигурността. Ако можех да намеря грешки в сигурността, бих могъл да стана по-добър в хакването на техните системи. Всичко беше към това да стана по-добър хакер.
Кевин Митник
От друга страна, моят случай беше свързан с незаконното присвояване на изходен код, защото исках да стана най-добрият хакер в света и ми беше приятно да бия механизмите за сигурност.
Кевин Митник
Наемат ме от компании, за да проникна в техните системи и да проникна във физическите им съоръжения, за да намеря дупки в сигурността. Успеваемостта ни е 100%; винаги сме намирали дупка.
Кевин Митник
За мен като дете със сигурност си мислех, че в света има повече чернокожи, отколкото бели хора.
Кийгън-Майкъл Кий
Сега остарявам, така че трябва да помисля за семейство, но със сигурност не утре.
Кристина Ричи
През този век, 21-ви век, САЩ признават нашия просперитет и нашата сигурност зависи още повече от Азиатско-Тихоокеанския регион.
Леон Панета
Логиката е в основата на сигурността на всички знания, които придобиваме.
Леонард Ойлер
Единствената сигурност, която хората могат да имат за политическата си свобода, се състои в това да държат парите си в собствените си джобове.
Лизандър Спунър
Очевидно е, че единствената сигурност срещу тиранията на правителството се крие в насилствената съпротива срещу изпълнението на несправедливостта; защото несправедливостта със сигурност ще бъде изпълнена, освен ако не бъде насилствено противопоставена.
Лизандър Спунър
Трябва да защитим нещата, които правят Америка толкова специална - със сигурност включително нашите граждански свободи. Но не можем да го направим без силна национална сигурност и обмислен и информиран дискурс.
Майк Помпео
На стотина човека, търсещи сигурност, се пада само един способен човек, готов да рискува късмета си.
Жан-Пол Гети
Ако ни се удаде да разрешим всички въпроси и да получим за всеки съответстващия отговор, то какво бихме правили тогава. Пътят към безкрайността е също толкова широк, колкото и пътят към ада; а ако не води в ада, то със сигурност в луднцата.
Бенедето Кроче
Израснал съм, правейки мюзикъли. Нaправил съм толкова много мюзикъли в живота ми, че вече гледам да се оттърва от тях. Но, аз със сигурност ще бъде отворен за тях.
Гай Пиърс
Предишна
1
...
9
10
(Текуща)
11
...
28
Следваща