Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Сигурност"
Успехът не е ключът към щастието - щастието е ключ към успеха. Когато правим това, което обичаме, със сигурност ще успеем.
Алберт Швайцер
Може да не съм най-умният в света, но със сигурност съм си взел умни колеги.
Франклин Делано Рузвелт
Дишай. Продължавай. И си напомняй, че този момент е единственото нещо, което със сигурност имаш.
Опра Уинфри
Тези, които се позовават на историята, със сигурност ще бъдат чути от историята. И те ще трябва да приемат присъдата й.
Даг Хамаршелд
Онези, които са готови да се откажат от основна свобода, за да си купят малко преходна сигурност, не заслужават нито свобода, нито сигурност.
Бенджамин Франклин
Със сигурност нищо не е неестествено, което не е физически невъзможно.
Ричард Шеридан
Всеки знае, че ако сте твърде внимателни, вие сте толкова заети да бъдете внимателни, че със сигурност ще се препънете в нещо.
Гъртруд Стайн
Знам със сигурност, че никога няма да бъда щастлива, но мога да бъда весела.
Мерилин Монро
Сигурността е, когато всичко е уредено, когато нищо не може да ви се случи; сигурността е отричането на живота.
Джърмейн Гриър
Израел може да има право да подлага на съд други, но със сигурност никой няма право да подлага на съд еврейския народ и държавата Израел.
Ариел Шарон
Да имаш дете със сигурност е най-красивият ирационален акт, който двама влюбени хора могат да извършат.
Бил Козби
Ние сме във война и нашата сигурност като нация зависи от победата в тази война.
Кондолиза Райс
Велосипедът, велосипедът със сигурност ще бъде вечното превозно средство на романисти и поети.
Кристофър Морли
Истинската индивидуална свобода не може да съществува без икономическа сигурност и независимост. Гладните и безработни хора – това е ресурсът, върху който са създадени диктатурите.
Франклин Делано Рузвелт
Мисля, че с доста голяма доза сигурност мога да заявя, че никой не разбира квантова механика.
Ричард Файнман
Не знам каква ще бъде вашата съдба, но едно нещо знам със сигурност: единствените измежду вас, които ще бъдат наистина щастливи, ще са онези, които са потърсили и открили как да служат.
Алберт Швайцер
Колкото повече виждам, толкова по-малко знам със сигурност.
Джон Ленън
Ако наистина се интересувате от едно нещо, то със сигурност ще ви доведе до нещо друго.
Елинор Рузвелт
Със сигурност за всичко, което обичаме, трябва да платим някаква цена.
Агата Кристи
Няма сигурност; има само приключение.
Роберто Асаджоли
Ако добродетелта и знанието се разпространяват сред хората, те никога няма да бъдат омагьосани. Това ще бъде голямата им сигурност.
Самюел Адамс
Писането е много умишлено. Романист вероятно би могъл да проведе военна кампания с известен успех. Те със сигурност биха могли да управляват държава.
Колм Тойбин
Предишна
1
(Текуща)
2
3
4
...
28
Следваща