Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Храна" - страница 9
Черният дроб е моята най-мразена храна номер едно. О, Боже, аз се разболявам, като говоря за това!
Гай Фиери
Винаги казвам, че средата винаги влияе на храната.
Гай Фиери
Може да изглежда драконовски, но най-добрата препоръка, която мога да направя, е да избягвам напълно зърнените храни.
Дейвид Пърлмътър
Умът е това, с което се храни.
Дейвид Шуорц
Увеличаването на производството на храни за изхранване на увеличено население води до още едно увеличение на населението.
Дениъл Куин
Той обичаше да чете с тишината и златистия цвят на уискито като негови спътници. Харесваше храна, хора, разговори, но четенето беше неизчерпаемо удоволствие. Каквито бяха радостите от музиката за другите, думите на страница бяха за него.
Джеймс Солтър
Четете на нивото, на което искате да напишете. Четенето е храната, която подхранва вида на писането, което искате да правите.
Дженифър Игън
Ако сексът беше храна, Рейч нямаше да е болестно затлъстял.
Дж. Р. Уорд
Наземните мини се отличават, защото след като бъдат засети, след като войникът се отдалечи от оръжието, наземната мина не може да направи разлика между войник или цивилен - жена, дете, баба, която излиза да събира дърва за приготвяне на семейната храна.
Джоди Уилямс
Мисля, че едно от ужасните неща днес е, че хората изпитват този смъртен страх от храната: страх от яйца, да речем, или страх от масло. Повечето лекари смятат, че можете да имате малко от всичко.
Джулия Чайлд
Животните, които ядем, се отглеждат за храна по възможно най-икономичния начин, а сериозните производители на храни го правят по възможно най-хуманния начин. Мисля, че всеки, който е месояден, трябва да разбере, че първоначално месото не влиза в тези кокетни малки опаковки.
Джулия Чайлд
Мъжете изразяват себе си посредством пържена храна.
Дилан Моран
Храната ме прави щастлива. Накарай ме да работя денонощно, но само първо ме нахранете!
Дипика Падуконе
Не знам за друга форма на живот, която да събира цялата храна, от която се нуждае през първите две трети от живота си, за да не направи нищо в последната си трета от живота. В едно утопично сегашно общество, вместо да работите допълнително усилено, за да влагате пари в банката, вие ще работите, за да осигурите стойност за хората около вас.
Дъглас Рушкоф
Книгите са като комфортна храна без калории.
Елизабет Бърг
Храната, която давате на ума си, определя целия характер на живота ви.
Емет Фокс
Желанието за похвала е по-наложително от желанието за храна и подслон.
Ерик Хофер
И в бизнес, и в личен живот винаги съм откривала, че пътуванията ме вдъхновяват повече от всичко друго, което правя. Доказателствата за езиците, културите, пейзажа, храната и дизайнерската чувствителност, които откривам по целия свят, могат да бъдат намерени във всяко парче от моите бижута.
Иванка Тръмп
Но не отсъствието причинява скръб. Това е обич и любов. Без обич, без любов подобни отсъствия не биха ни причинили болка. Поради тази причина дори болката, причинена от отсъствието, в крайна сметка е нещо добро и дори красиво, защото се храни с това, което осмисля живота.
Карло Ровели
Ако храната вече не беше задължена да извършва междуконтинентални пътувания, а оставаше част от система, в която може да се консумира на къси разстояния, щяхме да спестим много енергия и емисии на въглероден диоксид. И само си помислете какво бихме спестили в екологично отношение без транспортиране на дълги разстояния, охлаждане и опаковане – което така или иначе се озовава на сметището – и съхранение, което краде време, пространство и огромни части от природата и красотата.
Карло Петрини
Живеем в свят на енергия. Важна задача в този момент е да се научите да усещате или виждате енергията на всички и всичко - хора, растения, животни. Това става все по-важно, когато се приближаваме до Света на Петото Слънце, тъй като той е свързан с елемента етер - царството, където енергията живее и тъче. Отидете до свещените места на Земята, за да се молите за мир и уважавайте Земята, която ни дава нашата храна, дрехи и подслон. Трябва да активираме отново енергията на тези свещени места. Това е нашата работа.
Карлос Бариос
Ако любовта беше храна, щях да умра от глад от костите, които ти ме хвърли.
Касандра Клеър
Предишна
1
...
8
9
(Текуща)
10
...
28
Следваща