Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Храна" - страница 8
Библиотеките са най-добрите ресторанти за храна за мозъка. Спя по-добре, като знам, че има библиотеки. Бих поел куршум предназначен за библиотекар.
Саймън ван Буй
Ако наистина искате да направите приятел, отидете в нечия къща и хапнете с него... хората, които ви дават храната, ви дават сърцето си.
Сесар Чавес
Според мен няма състояние в живота, което да не може да се подобри с доза нездравословна храна.
Сю Графтън
Музиката ме е спасила в много отношения. Тя храни моята душа.
Тейлър Момсен
Не съм на специална диета, но се опитвам да стоя далеч от много пържени храни и от много въглехидрати. Да, ям по малко от всичко.
Тилман Фертита
...в бъдеще типична фабрика ще приема трима работници: мъж, компютър и куче. Компютърът ще свърши цялата работа. Човекът ще храни кучето. А работата на кучето? Да ухапе мъжа - ако докосне компютъра.
Тод Бъкхолдс
Когато се върна в Ню Йорк - и това е ужасно нещо, за което да се оплача - ям много повече наистина, наистина добра храна, отколкото може би бих искал. Толкова много мои приятели са наистина добри готвачи. Това е все едно да си в мафията.
Антъни Бурдейн
Научаваш много за някого, когато споделяте храна заедно.
Антъни Бурдейн
Станете рано и отидете на местните пазари за продукция. В Латинска Америка и Азия обикновено това са чудесни места за намиране на вкусни сергии за храна, предлагащи евтини, автентични и свежи специалитети.
Антъни Бурдейн
О, да, в Америка има много страхотна храна. Но бързото хранене е също толкова разрушително и зло, колкото се получава. Той празнува манталитет на леност, удобство и весела прегръдка на храната, за която знаем, че ни боли.
Антъни Бурдейн
Аз лично смятам, че наистина има опасност да приемам храната твърде сериозно. Храната трябва да бъде част от по-голямата картина.
Антъни Бурдейн
Хората като цяло се гордеят с храната си. Готовност за ядене и пиене с хора без страх и предразсъдъци... те се отварят за вас по начин, който някой посетител, който е подтикнат от история, може да не получи.
Антъни Бурдейн
Токио вероятно би бил чуждият град, ако трябваше да ям храна на един град до края на живота си, всеки ден. Трябва да е Токио и мисля, че по-голямата част от готвачите, които зададете този въпрос, биха отговорили по същия начин.
Антъни Бурдейн
Когато сме болни, едно от последните неща, с които можем да се насладим, е храната.
Феран Адриа
Имах съвсем нормално детство и майка ми готвеше съвсем нормална храна.
Феран Адриа
Когато знаем за нашите предци, когато ги усещаме, че живеят и ни подкрепят, тогава се чувстваме свързани с генетичния жизнен поток и черпим сила и храна от това.
Филип Кар-Гом
Недостигът на храна ще бъде до 1990-те години това, което беше недостигът на петрол през 1970-те години.
Арманд Хамър
Котката се грижи за вас само като източник на храна, сигурност и място на слънце.
Чарлз Кули
В крайна сметка искам да приготвя храна, която ще бъде призната еднакво в Токио, Лондон и Париж. Аз след тази универсалност, тази трансцендентност.
Чарли Тротър
Никога не яжте, докато правите нещо друго, защото няма да получите удовлетворението от храната си и е по-вероятно да преядете.
Бетани Франкел
Храната не е вашият най-добър приятел или враг.
Бетани Франкел
Бездетните експерти по отглеждането на деца също ме вкарват сълзи от смях в очите ми, когато казват: Обичам децата, защото са толкова честни. В ЦРУ или КГБ няма агент, който да знае как да прикрие кражбата на храна, как да фалшифицира че спи, или как да подправя подписа на родител като дете.
Бил Козби
Предишна
1
...
7
8
(Текуща)
9
...
28
Следваща