Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Храна" - страница 20
Детската литература е една от моите радости, а също и храната ми за психически комфорт.
Гретхен Рубин
Тази храна беше подправена с най-острата от всички подправки - добър апетит. В този случай най-безвкусните ястия изглеждат превъзходни.
Гюстав Емар
Ако ядете зеленчуци, вероятно изтласквате по-нездравословна храна от диетата си.
Дан Бютнер
Електронната култура създаде бездушни заместители на свързващите ритуали - телевизията замени племенните легенди, разказани от огъня; "бърза храна", консумирана в разсейване, заменя мястото на споделеното хранене. Заменихме материята с Mater (женски принцип), парите с майчиното мляко, предметите с емоционални връзки.
Даниел Пинчбек
Миризмата на готвена храна често е успокояваща...
Даниъл Хандлър
Когато сте в основата на настоящето - усещате чувствата си, слушате тялото си, опитвате храната си и изразявате идеите си - вие не натрупвате токсичност. Смилаш преживяванията си, докато вървиш.
Деби Форд
Беше много освобождаващо, че живеех в чужда държава, място, където всичко беше ново и странно - храната, обичаите, климатът, всичко.
Дебора Могак
Най-доброто нещо, което можете да направите, за да живеете дълго време, е да ядете най-качествената храна.
Дейв Аспри
Не сте лош родител, ако не спестите за колежа на детето си, защото вместо това трябваше да изберете да ги храните и обличате. Тези неща са на първо място. Те могат да ходят на училище и да правят това, наречено "работа", докато са в училище.
Дейв Рамзи
Жилищата и храната са първото нещо на всяка конференция. Ако хората са доволни от тях, те са интелектуално развълнувани. Ако са недоволни от храна и жилища, те ще скърбят, мърморят и пропускат доклади.
Дейвид Лодж
Въглехидратите, независимо дали са получени от храни, съдържащи глутен, или от други източници, включително плодове, подсладени напитки и нишестени зеленчуци, са опасни, тъй като са свързани със здравето на мозъка сами по себе си.
Дейвид Пърлмътър
Еволюцията на бързата храна работи срещу човечеството. Чрез стимулиране на вродения глад за сладко и калории, бързата храна ни принуждава да ядем храни с ниска хранителна стойност. Това е най-краткият път до метаболитен синдром и различни хронични заболявания, включително деменция.
Дейл Бредесен
Нуждаете се от стомашната си киселина, за да позволите на вашите ензими да разграждат храната ви, за да може тя да се усвои правилно - заедно с цинк, магнезий, витамин В12 и други важни неща.
Дейл Бредесен
Храненето винаги е решение, никой не кара ръката ви да взима храна и да я слага в устата ви.
Албърт Елис
Правя справедливо количество от избора си на храна по съображения от екологичен тип, а не заради храненето или вкуса. Опитвам се да минимизирам въздействието, което е нещо, за което повечето хора не мислят непременно, когато пазаруват.
Алекс Хонълд
Храната е страхотна и ако имате добри отношения с нея, ще ви направим здрави и щастливи.
Денис Остин
За да поддържате добро здраве, трябва да спортувате почти всеки ден - препоръчват се 30 минути, това е, което аз лично правя - и трябва да се храните правилно.
Денис Остин
Не вярвам в строги диети или в гладуване; яжте три пъти дневно. Вярвам в яденето на добра закуска, добър обяд и лека вечеря. Яжте закуска като крал, яжте обяд като кралица и яжте вечеря като бедняк. Крайната ви цел е да ядете всички основни групи храни в тези три различни хранения.
Денис Остин
Що се отнася до храните с напредване на възрастта, е добре да се съсредоточите върху висококачествени, пълноценни, пресни храни като основа на всички ваши ястия.
Денис Остин
Обичам да излизам със съпруга си и няколко приятели в петък или събота. Тъй като съм от Южна Калифорния, мексиканската храна ми е любима и обикновено се похапвам от енчилада и маргарита.
Денис Остин
Дори се храня добре в 80 процента от времето, а лакомствата ми са 20 процента от времето. Не ям просто салати, но наистина вярвам в това да ям здравословни храни, пресни плодове и зеленчуци всеки ден. Аз съм истински човек.
Денис Остин
Стремете се да се храните здравословно шест дни от седмицата и след това да се насладите на това, което наричам "супер развълнуване" на седмия ден. Помага ви да се наслаждавате и да не се чувствате толкова лишени, така че сте готови да се ангажирате отново със здравословното хранене през следващата седмица.
Денис Остин
Предишна
1
...
19
20
(Текуща)
21
...
28
Следваща