Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Дом" - страница 9
Дори когато нямаше повече възможности за тялото, сърдечните желания намират изход и както при всяка топлина, любовта се издига. Освен това волята за летене била в природата на душата, така че домът й трябвало да бъде горе.
Дж. Р. Уорд
Живях през нощта, защото можех да отида у дома ти. Това беше единственото нещо, което ме поддържаше. Всъщност бяхте единственото нещо. Ти беше.
Дж. Р. Уорд
Има много форми на любов и обич, някои хора могат да прекарат целия си живот заедно, без да знаят имената си. Именуването е труден и отнема време процес; касае се за есенции и означава сила. Но в дивите нощи кой може да ви повика у дома? Само този, който знае името ви.
Джанет Уинтерсън
Моята любима традиция на празника е яденето. Просто да ям всичко и да спя. Пай, торта, орехов пай в Тексас и много месо. Всяка Коледа отивам у дома и просто изяждам всичко, докато избухна.
Джаред Падалеки
Ако домовете ще оцелеят, това ще бъде така, защото съпругите и съпрузите отново поставят семействата си на най-високо ниво от тяхната система от приоритети.
Джеймз Добсън
Децата не са случайни гости в нашия дом. Те са ни дадени назаем временно с цел да ги обичаме и да внушим фундамент от ценности, върху които ще се гради бъдещият им живот.
Джеймз Добсън
Когато хората сключат договор с дявола и му дадат климатизиран офис да работи, той не се връща лесно у дома.
Джеймс Лий Бърк
Културата изпада в психологическа депресия. Ние сме загрижени за нашето място в света, за конкурентоспособността: Ще имат ли децата ми толкова, колкото и аз? Ще притежавам ли някога собствения си дом? Как мога да платя за нова кола? Имигрантите отнемат ли моя бял свят?
Джеймс Хилман
Винаги е добре да си у дома.
Джим Нейбърс
Някак тайно се надявах едно от децата ми да излезе и да направи милион долара. Така че като ме настанят в дом, поне ще имам прозорец с гледка.
Джо Байдън
Тук, у дома, когато американците стояха в дълги опашки, за да дават кръв след атаката срещу Световния търговски център и Пентагона, ние пропиляхме очевидната възможност да превърнем службата отново в благородна кауза и да възродим американския дух на общност.
Джо Байдън
В исляма мъжете и жените са морално равни в Божиите очи и се очаква да изпълняват същите задължения на поклонение, молитва, вяра, милостиня, пост и поклонение в Мека. Ислямът като цяло подобрява статута на жените в сравнение с по-ранните арабски култури, като забранява убийството на деца и признава пълноценната личност на жените. Ислямският закон подчертава договорния характер на брака, като изисква зестрата да се изплаща на жената, а не на нейното семейство, и гарантира правата на жените за наследяване и за притежаване и управление на имущество. Жените също получиха правото да живеят в семейния дом и да получават финансова издръжка по време на брака и период на изчакване след смърт и развод.
Джон Еспозито
Отците-основатели не вярваха, че основната цел на оръжията им е да ловуват патици, а да поддържат правителството в съответствие в рамките на Конституцията. Отците основатели казаха, че въоръжените граждани са опора срещу тиранин в Белия дом.
Джон Колман
Организацията на обединените нации не беше създадена да бъде поправителен дом. Предполагаше се, че ще бъдеш добър преди да влезеш, а не че присъствието ще те направи добър.
Джон Фостър Дълес
Като инструмент на планетарния ремонт на дома е трудно да си представим нещо толкова безопасно като дърво.
Джонатан Уийнър
Най-страшните трагедии стават не на екрана, а на затворени врати в обичайни домове и квартири.
Джулиан Мур
Индия е моят дом и това няма да се промени.
Дипика Падуконе
Първата идея за киберпънк беше, че мрежовите компютри ще ни позволят да вършим работата си у дома, като фрийлансъри, и след това да осъществяваме директни сделки с връстници по мрежи. Дигиталните технологии биха създали огромна слабост, биха ни позволили да приложим нейните асинхронни, децентрализирани качества към нашата работа и живот.
Дъглас Рушкоф
Демократите и републиканците много държат да направят собствеността на дома почти национална цел.
Едмунд Фелпс
Бихте могли да седнете на върха на планина, да се молите часове на ден и все още да не успеете, ако нямате любов в сърцето си. Бихте могли да прекарате живота си в храненето на бедните и все пак да не успеете, защото вашата карма изисква да раждате и отглеждате деца. Пътят към дома към Бог е различен за всеки човек. Само общуването с вашия Висш Аз ще разкрие вашия път към вас.
Елизабет Клеър Профет
Тайната подхранва еротичната интензивност, защото ви кара да се чувствате сякаш правите нещо, което е изцяло ваше. Дава ви чувство за автономност, чувство за свобода и чувство за суверенитет. И след това добавяте към това сексуалната енергия. В много случаи хората ще ви кажат, че са спали с човека три или четири пъти, но историята продължава с месеци. Това е важно нещо, защото много хора, които имат афери, често имат много добри сексуални отношения у дома. Това не е задължително история за компенсация. Но делата предлагат различна сексуалност с различен контекст.
Естер Перел
Никога не съм се чувствала красива. Това идва от детството. У нас в дома нямаше огледало, така че аз никога не съм се виждала. И майка ми никога не ми е казвала: "Мила, ти си такава красавица!"
Жюлиет Бинош
Предишна
1
...
8
9
(Текуща)
10
...
28
Следваща