Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Дом" - страница 7
Аз съм свободен човек. Чувствам се като у дома си навсякъде в Европа.
Жерар Депардийо
Човек пътува по света в търсене на това, от което се нуждае, и се връща у дома, за да го намери.
Катлийн Норис
Ненавиждам телефоните, защото аз не мога да гледам в очите този, с който разговарям. Забравям всичко, което ми казват по телефона. Ненавиждам бърборенето по телефона. Телефона трябва да се използва само за информация от типа: "Ще се срещнем след четвърт час" или: "Ела - домът ми гори."
Кийт Ричардс
Ще разберете децата си много по-добре, когато напуснат дома ви.
Люсил Бол
Има хора уютни като дом. Прегръщаш ги и разбираш – у дома съм.
Елчин Сафарли
Ако имате котка, вие се прибирате не в дома си, а у дома.
Пам Браун
Не беше ли това определението за дом? Не откъде сте, а там, където ви търсят.
Абрахам Вергезе
Какво би било, ако имах какво да защитавам - дом, държава, семейство - и се озовах нападнат от тези призрачни мъже, тези доверчиви момчета? Как се бориш с враг, който се бие нито с вражда, нито с гняв, но подчинявайки се на заповеди от началници, без протест и без съвест?
Амитав Гхош
...домът също е начин за бягство. Той е наш, той ни е даден, за да можем да отидем и да се върнем.
Майкъл Кънингам
Бях прекарал целия си живот, чувствайки се у дома. Единствената разлика между двамата ни беше, че не знаех какво или къде е домът.
Мариан Кийс
Обикновено обичам да ям у дома. Не излизаме много. Храната у дома е толкова добра.
Марти Ахтисаари
Ако Федералният резерв преследва силен долар у дома, докато доларът стане по-конкурентоспособен на глобалните пазари, можем да постигнем както ценова стабилност, така и по-балансиран път на икономически растеж.
Мартин Фелдщайн
Самото пътуване е моят дом.
Мацуо Башьо
Най-успешните експерименти в социалните медии – независимо дали са оглавени от един човек, група хора, компания или институция – ви канят, третират ви като приятел и ви карат да се чувствате като у дома си. Огледайте се, казват те, и ни кажете как можем да направим нещата по-добри; опознайте ни. Включете се и ни кажете какво мислите.
Мелинда Блау
Истинската реформа в здравеопазването не може да се случи във Вашингтон. Това трябва да се случи в нашите кухни, в домовете ни, в нашите общности. Всички здравни грижи са лични.
Мехмет Оз
Оттогава научих, че понякога нещата, които искаме най-много, са невъзможни за нас. Може да копнеете да се върнете у дома, но въпреки това да се скитате завинаги.
Надин Гордимър
Убедена съм, че влиянието на армия от благочестиви жени ще бъде неизчислимо - в нашите домове, нашите църкви и нашата култура. Ще бъдеш ли една от тези жени?
Нанси Лий Демос
Църквата не е организация, към която се присъединявате; това е семейство, където принадлежиш, дом, където си обичан и болница, където намираш изцеление.
Ники Гамбъл
Напълно вероятно целта на Вселената е да осигури приятен дом за съзнателни същества, които могат да задават дълбоки въпроси и които могат да изследват природата на самата вселена.
Оуен Джинджърич
Често лекарите дори не ви казват какво ви е. Просто те почерпиха и те изпратиха у дома.
Ребека Склут
Това е всичко, което имам. Нямам широкия, ярък фар на някакъв солиден стар фар, насочващ корабите безопасно към дома, покрай назъбените скали. Имам само тези малки проблясъци, които мигат и след това изгасват.
Ребека Уелс
Добрата храна и топлата кухня са това, което превръща къщата в дом.
Рейчъл Рей
Предишна
1
...
6
7
(Текуща)
8
...
28
Следваща