Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Дом" - страница 6
Само полицаите и вампири се нуждаят от покана да влязат в дома.
Кристофър Мур
Няма друго място като дома.
Л. Франк Баум
Умът, подобен на дом, е обзаведен от собственика му, така че ако неговият живот е студен и гол, той може да обвинява не друг, а себе си. Имате шанс да изберете от доста елегантно обзавеждане.
Луис Л'Амур
Ние няма да получим равенство извън дома, докато мъже са равни в него.
Глория Стейнем
Силата да намирам красотата в най-скромните неща прави дома ми щастлив, а живота – хубав.
Луиза Мей Олкът
Когато най-накрая се върнеш в стария си дом, ще разбереш, че не той ти е липсвал, а детството!
Сам Юинг
В някои ситуации обаче, когато сте задълбочени в проблема си, се чувствате у дома си навсякъде, само когато мислите за проблема си. Някои от най-добрите ми работи бяха направени в хотели, във влака и няма правило. По-важно, когато мислите, е какво се случва вътре, отколкото навън. Най-добрите мисли могат да бъдат почти навсякъде.
Седрик Вилани
Има много неща, които не са наред във Вашингтон. Едно от тях е, че всеки е твърде далече от дома.
Дуайт Айзенхауер
Могат да ви лишат от парите, от работата, от дома, но запомнете – никой не може да ви лиши от вашата чест.
Уилям Лайън Фелпс
Философия - носталгия по родината, желание да се върнеш у дома.
Новалис
Когато домът ти е рухнал, е нужно да се строи нов, а не да се лепят отломките.
Стивън Кинг
Истинската котка даже от най-далечният ъгъл на дома чува, когато в кухнята се отваря хладилника.
Тери Пратчет
Преди да получиш, трябва да дадеш, и преди да се заселиш в дом, трябва да го построиш.
Антоан дьо Сент-Екзюпери
Възпитанието става винаги, дори тогава, когато не сте у дома.
Антон Макаренко
Една от най-великите неща, на която е способна трагедията, е приемането на нов смисъл на тези думи, които ние използваме всеки ден: любов, дом, семейство, преданост и завист.
Бен Кингсли
Домът - това е само мястото, в което отиваш, когато няма къде повече да отидеш.
Бети Дейвис
Омразата няма място в Божия дом.
Дезмънд Туту
Прекъснах връзката с интернет: има толкова много мръсни филми за възрастни, че просто няма време да напускам дома си.
Джак Никълсън
Природата е майката и естествената среда на човека, дори понякога да е мащеха и враждебен дом.
Джон Дюи
Повечето хора, които работят у дома, намират, че нямат ползата от рецепционисти, които служат като лична охрана.
Джудит Мартин
Четенето дава на човек възможността за изход от реалността тъй като отваряйки книгата, аз се потапям в нея, без следа. Това е единствената причина, поради която в детството си аз не избягах от родният ми дом.
Дийн Кунц
Джентълмен - това е мъж, който е поканил девойка у дома да гледат гравюри, показвайки и гравюри.
Еван Езар
Предишна
1
...
5
6
(Текуща)
7
...
28
Следваща