Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Дом" - страница 21
Властта за вземане на решения, независимо дали става въпрос за външни или вътрешни работи, е съсредоточена в Белия дом в сравнително тесен кръг.
Дейвид Брукс
Комфортно хранене или чиста алчност? Най-вероятно смес от двете. Парчета торта или бисквити или шоколад биха могли моментално да подсладят киселината на живота ми. Ако цял ден сте били наричани гей на детската площадка, торта, когато се върнете у дома от училище, предлага утеха. Приказна торта, разбира се.
Дейвид Уолямс
Призраците се вселяват не в стари домове, не на кораби, а в глави.
Дейвид Уонг
Душевният дом е този, който отразява и подкрепя уникалната същност на душите, които живеят там. Това е дом, напоен с усещане за свещено пространство, който ви позволява да се докоснете до осветените места във вас и да разберете смисъла на живота си.
Дениз Лин
Нещата около вас в дома ви служат като подсъзнателни напомняния за вас, които сте.
Дениз Лин
Дълбоко във всеки от нас е копнежът по дома. Копнеем за място на уют, където можем да бъдем себе си, където можем да реализираме мечтите си.
Дениз Лин
Преживяното при горното езеро ми даде увереност, че зад пределите на преходният материален свят съществува неумираща духовна реалност, която е и наш истински дом. Сега аз съм на пътя за дома.
Алберт Хофман
Въпреки че е сравнително лесно да се опише какво представлява лош дом, няма просто определение за добър. Съответствието с традиционния модел със сигурност не е гаранция за най-щастливите резултати.
Алва Мюрдал
Едва сега, когато няколко хиляди километра ще ни изолират от измама, лъжи и подлост и много вероятно няма да се видим дълго време, аз се чувствам наистина близо до вас още веднъж. Само далеч от теб съм наистина у дома със себе си, само далеч от теб мога да се осмеля да отворя сърцето си, без да загубя себе си.
Алекс Капю
Той винаги беше градски човек, чувствайки се като у дома си в потока от тела...
Дж. М. Кутси
Харесва ми да чета и играя видеоигри. Обичам да работя от дома. Там винаги има къде да сложа ръцете си.
Джак Блек
Технологията е голям разрушител на емоциите и истината. Автоматичната настройка не прави нищо за творчество. Да, това го прави по-лесно и можете да се приберете по-рано у дома; но това не ви прави по-креативен човек. Това е болестта, с която трябва да се борим във всяко творческо поле: лекота на използване.
Джак Уайт
Почти умирането ви доближава до живота. Има тънка граница; усещате как го пресичате, връщайки се в земята на живите, прибирайки се у дома. Може би, ако бяхте тръгнали по другия път, смъртта щеше да е друг дом.
Джаки Кей
Че тези хора ще напуснат домовете си, своите култури, семействата си, дори езиците си и ще се впуснат в огромна опасност, рискувайки живота си, всичко за шанса да стигнат до мечтата на някоя далечна страна, която дори не ги иска...
Джанин Къминс
Повечето случаи на детска дисциплина могат да бъдат разрешени чрез установяване на структура, която да доведе до засилване на библейските принципи, установени за дома. За да направите това, правилата на дома трябва да бъдат изложени ясно.
Джей Е. Адамс
Когато бях на около десет, бях силно впечатлен от начина, по който Тарзан можеше да се люлее през дърветата от лиан на лиан. Никой никога не ми е казвал: "Не опитвайте това у дома".
Джеймз Добсън
Аз дълбоко вярвам, че силата на храната има първостепенно място в домовете ни, което ни свързва с най-добрите части на живота.
Джейми Оливър
Мисля, че го разбрах сега. Няма значение колко е хубав домът - важно е само да се чувстваш като у дома.
Джейми Форд
Момче или момиче, които знаят, че у дома изобилства любовта, няма да възмути заслужено наказание. Който не е обичан или игнориран, ще мрази всякаква форма на дисциплина.
Джеймз Добсън
Домът не е тези четири стени. Домът е където и да сме заедно.
Джен Калонита
Работата е там, че това пътуване ме принуждава да опозная себе си повече, отколкото някога съм имал у дома, където всичко е удобно и лесно.
Джен Малоун
Кучето задава твоят ритъм на деня и целите. Ако кучето зависи от теб, ти не можеш да спиш до късно и в продължение на дни да не си у дома.
Дженифър Уайнър
Предишна
1
...
20
21
(Текуща)
22
...
28
Следваща