Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Дом" - страница 2
Четенето прави имигранти от всички нас. Отвежда ни от дома, но по-важното е, че намира домове за нас навсякъде.
Джийн Рис
Човек обикаля света в търсене на това, от което се нуждае, и се връща у дома, за да го намери.
Джордж Мур
Аз прекарах доволно много време в Африка и видях, с какви проблеми се сблъскват там хората. След това, когато се прибрах у дома, аз разбрах, че повече не желая да слушам нито за един проблем, който безпокои хората от моята среда.
Леонардо ди Каприо
Телевизията върна отново убийството у дома – там, където му е мястото.
Алфред Хичкок
Този, който няма дом, е свободен да ходи където си иска.
Ерих Мария Ремарк
Вие дори и не разбирате какво е това ваш собствен дом. Трябва да излезете на широкия свят и да се заблудите не веднъж и дваж, преди да успеете истински да оцените това, което имате.
Селма Лагерльоф
Домът трябва да бъде център, но не и граница на света на жените.
Маргарет Тачър
Благотворителността започва у дома, но не трябва да свършва дотук.
Томас Фулър
Режисьорът е самият Колумб . Той иска да открие Америка, а целият екип иска да отиде у дома.
Федерико Фелини
Целомъдрената съпруга трябва да се показва пред хората единствено с мъжа си, а когато него го няма да си остава невидима, седейки си у дома.
Плутарх
Добрата новина е, че конкурентният долар на глобалния пазар и силният долар у дома са съвместими както в дългосрочен план, така и по време на прехода към по-конкурентен долар.
Мартин Фелдщайн
Когато децата ви станат тийнейджъри, важно е да имате куче, така че поне някой в къщата да е щастлив, когато се върнете у дома.
Нора Ефрон
Постоянният рефрен, че връщането на нашите войски у дома ще демонстрира липса на подкрепа за тях, трябва да бъде едно от най-удивителните изкривявания, които някога са били насочени към американската общественост.
Рон Пол
По време на дългия исторически процес, разчитайки на нашето старание, смелост и мъдрост, китайците отвориха добър и красив дом, където всички етнически групи живеят в хармония и възпитаха отлична култура, която никога не избледнява.
Си Дзинпин
Никога не правете дома си на място - направете дом за себе си в собствената си глава. Ще намерите това, което ви е необходимо, за да го обзаведете - памет, приятели, на които можете да се доверите, любов към ученето и други подобни неща. По този начин ще отиде с вас, където и да пътувате.
Тад Уилямс
Пътуването е много по-добро, когато знаеш, че имаш прекрасен дом, в който да се върнеш.
Тони Колет
Уморен, засрамен и унизен, помолих да седна, докато се върнем у дома, което скоро след това и направих. Лорд Орвил ми оказа честта да ме предаде на треньора, говорейки докрай за честта, която съм му оказал! О, тези модни хора!
Фани Бърни
В нашия район на киноиндустрията никого не са възприемали за недосегаем. Пича, който е живял през дом от нас и излизал по халат с вестник е бил Джордж Лукас.
Дейвид Финчър
На сцената се занимавам с любов с 25000 човека, а у дома се връщам в пълна самота.
Джанис Джоплин
Не мисля, че "Реквием за една мечта" е за деца, но предполагам, че ако отидете у дома и видите видеоигрите, по които са увлечени вашите деца, ще бъдете повече от шокирани.
Джаред Лето
Жената е с консервативна природа, тя търси солидни основи и това е съвсем естествено, тъй като за дома и люлката е необходима твърда почва.
Жул Мишле
Домът на мъжете е крепост, но само отвън. Отвътре той най-често е детска стая.
Клеър Люс
Предишна
1
2
(Текуща)
3
4
...
28
Следваща