Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Дом" - страница 11
Любовта е пламък в тъмнината. Изгарящата топлината през зимната нощ. Това е звездата, която ще ви отведе у дома.
Ришел Мийд
Една жена с която се срещахме ми се обади и каза: "Ела при мен, у дома няма никой". Аз отидох. И в дома действително нямаше никой.
Родни Дейнджърфийлд
Защо трябва хората да плащат немалко пари, за да излизат от дома и да гледат лош фил, ако те могат да останат у дома и безплатно да гледат лоша телевизия?
Самюъл Голдуин
Ако знаех къде ще искам да живея следващите пет или 10 години, щях да си купя дом и бих го финансирал с 30-годишна ипотека... Това е страхотна сделка.
Уорън Бъфет
Бъдещето ще принадлежи на германците... ...когато построим Дома на Европа. В следващите две години ще направим процеса на европейска интеграция необратим. Това е наистина голяма битка, но си заслужава битката.
Хелмут Кол
По-добре да изгубиш ръце и крака, отколкото семейство и дом.
Артър Голдън
Тишината има собствена регенеративна сила. Винаги е свещено. Винаги ви връща у дома.
Барбара де Анджелис
Разбрах, че Жаклин Кенеди е преустроила Белия дом в стила на осемнадесети век. Защо тогава бих се вписал идеално.
Бари Голдуотър
Всички нещастия на човек идват от факта, че той не иска да седи спокойно у дома - там, където трябва да бъде.
Блез Паскал
Понякога, преди да запалиш дома си и да престанеш да отговаряш на обажданията от минал живота, е необходимо да се помисли внимателно.
Виго Мортенсен
Циганите ме научиха да не държа в дома си нищо ценно.
Гай Ричи
Човек строи дом, за да живее, а пише книги, понеже е смъртен и знае това.
Даниел Пенак
Добре дошли в Чикаго. Този град смърди като публичен дом при отлив.
Дейвид Мамет
Библиотеките са резервоари на сила, грация и остроумие, напомняния за ред, спокойствие и приемственост, езера на умствената енергия, нито топли, нито студени, светли или тъмни... Във всяка библиотека по света съм си у дома, безсъзнателен, все още и погълнат.
Джърмейн Гриър
Страхът е нещо ирационално. Ужасно ме плашат стоножките, които наводниха нашият дом в Ирландия. Предпочитам да се нося със скорост 180 километра в час по трасето в Монца, отколкото да позволя да пълзят около мен.
Еди Ървайн
Ако гори съседния дом, не е излишно да намокриш с вода и своя собствен.
Едмънд Бърк
Всеки хубав поход ви води накрая у дома. Точно там, откъдето започна.
Едуард Аби
Дом: място където отиваш да се преоблечеш, за да отидеш някъде другаде.
Елберт Хъбард
Хората, които са ни нужни на нас в Белият дом, никога няма да станат американски президенти.
Кевин Костнър
Днес се чувствам толкова гладна, колкото и в деня, когато напуснах дома си.
Мадона
Колкото е по-лош климатът у дома, толкова по-силно привлича улицата.
Валентин Домил
В чужбина до такава степен ми харесва всичко, че там съм си почти както у дома.
Габриел Лауб
Предишна
1
...
10
11
(Текуща)
12
...
28
Следваща