Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Политика" - страница 6
Знаете ли, моят вече дълъг опит в бизнеса и политиката ми е показал, че по-добре е да се откажеш от свръхпечалбата.
Борис Березовски
През последните няколко години водих понякога тежка битка за германската външна политика.
Густав Щреземан
Имам свое собствено мнение по много въпроси. Но считам, че когато актьори и поп звезди започнат да говорят за политика това изглежда наивно.
Даниел Радклиф
Израснах, четейки класическите романи за шпионажа от студената война и изучавах руската история и съветската външна политика.
Даниъл Силва
Много хора правят това, което могат. Но истинският успех може да дойде само ако има промяна в нашите общества и в нашата икономика и в нашата политика.
Дейвид Атънбъро
Идиотите винаги се издигаха до върха и правеха политика. Това обясни много неща.
Джак Макдевит
Мисля, че Ралф Нейдър е най-големият лъжец в американската политика, когато каза, че няма значение кой е президент.
Джеймс Карвил
Интересът ми към икономиката винаги е бил в целия корпус на икономическата теория, взаимовръзките между различните области на теорията и тяхното значение за формулирането на икономическата политика.
Джеймс Мийд
Това е безполезна ситуация с политиката; винаги ще бъде стресиращо. Аз съм повече в комедията на живота.
Джордан Пийл
По време на мандата ми японското правителство се съгласи сключването на Договор за неразпространение на ядреното ядро и го подписа, провеждайки политика в хармония с признатото открито желание на хората.
Ейсаку Сато
Войната, както ни се казва, оформя характер; той решава основните въпроси на международната политика, консолидира нациите и наистина представлява основният фактор за прогреса на цивилизацията през нейните последователни етапи.
Ели Дюкомен
Американците трябва да спрат да ни обиждат, няма да бъда съучастник в обезлюдяването на земята. Не зависи от американците да ни казват как да организираме нашата земеделска политика и баланса на нашето общество. Тяхната нагласа е да се отнасят към ЕК, сякаш е чума, и след това да насърчават останалия свят да се присъедини.
Жак Делор
Рокът е антитеза на политиката. Рокът никога не ляга с политиката в едно легло. Защото, вместо това, да се мисли за политика, усилете по-силно Rolling Stones... или, в краен случай, мен!
Алис Купър
На първо място, когато има политика на умишлена агресия, вдъхновена от желанието да се овладее територията или търговията с друга държава, правилна или грешна, винаги се търси предлог.
Илайхю Рут
Мисля, че медиите обичат да правят най-абсурдните клипове за спорт, превърнал се в конгресна политика.
Кал Пен
...днес всичко се комерсиализира - политика, религия, образование, идеология, убеждения, въоръжените служби. ... Всичко има своята цена.
Карол Куигли
Честността, както винаги казва моята майка, винаги е най-добрата политика.
Кели Роуланд
Може да не мислите за политика, но политиката мисли за вас.
Кери Уошингтън
Може ли политиката някога да е нещо друго освен политика, практична, цинична, компрометирана, грозна?
Ким Робинсън
Нашата политика спрямо Ирак е просто да защитим региона и да защитим хората и съседите на Ирак.
Кондолиза Райс
Тъй като политиката почива на неприводима мярка за принуда, тя никога не може да се превърне в съвършено царство на съвършената любов и справедливост.
Кристофър Лаш
Надеждата за нова политика не се крие в формулирането на ляв отговор на десницата, а в отхвърлянето на конвенционалните политически категории.
Кристофър Лаш
Предишна
1
...
5
6
(Текуща)
7
...
29
Следваща