Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Политика" - страница 22
Всички трябва да разберат, че политиките ще се променят, за да стане нерентабилно, ако разрушите планетата, онези компании, които продължават да изследват и разработват ресурси от изкопаеми горива, за които няма безопасна употреба, ще платят много тежки разходи за това.
Джефри Сакс
Експертите по външната политика на Белия дом и Държавния департамент са насочени предимно към военни и дипломатически въпроси, а не към проблеми на развитието.
Джефри Сакс
Ако правиш политика по правилния начин, вярвам, че всъщност можеш да направиш живота на хората по-добър. А почтеността е минималния залог за влизане в играта.
Джо Байдън
Опитът на Америка, както и много други, ни учи, че насърчаването на предприемачеството не е само в изработването на правилната икономическа политика или разработването на най-добре образованите учебни програми. Става дума за създаване на цял климат, в който иновациите и идеите процъфтяват.
Джо Байдън
Смятам, че съм толкова информиран за американската външна политика, колкото всеки в Америка.
Джо Байдън
Обществото беше уморено от разделителната политика, изморена от радикални социални програми.
Джон Джейкс
Кой говори от името на Запада?: Мюсюлманите по света не виждат Запада като монолитен. Те критикуват или възхваляват страни въз основа на тяхната политика, а не въз основа на тяхната култура или религия.
Джон Еспозито
Цяла Русия се научи да чете и наистина чете книги за политика, икономика, история - четете, защото хората искаха да знаят...
Джон Рид
Романите са за мъже и жени, деца и кучета, а не за политика.
Джон Чийвър
Първо правило на политиката: никога не вярвай на нищо, докато не постъпи официално опровержение.
Джонатан Лин
Дипломацията е въпрос на оцеляване, в следващия век. Политиката е въпрос на оцеляване до следващия петък.
Джонатан Лин
Политиката е развлечение на обикновените хора, които в случай на успех придобиват значение.
Джордж Нейтън
Политика, блясък, слава - всички те са смесени заедно и винаги са били.
Джос Уедън
Политиката - любезната дума за допотопни предразсъдъци, парцалите, облечени от вражда и племенно негодувание.
Джоузеф О'Конър
Политиката и политиците трябва да се движат по-бързо от техническият прогрес и да намират съвременни решения преди, това технологиите да породят нова реалност.
Дмитрий Медведев
Стоя далеч от политиката, защото ако започна да мисля прекалено много за политика, вероятно... ще откажа да пиша детски книги и ще стана отново политически карикатурист.
Доктор Сюс
Граматиката е политика по друг начин.
Дона Харауей
Мисля, че да си активист и артист е интересно противоречие, защото толкова често те са в противоречие помежду си. Когато пишете като артист, трябва да изчистите вкуса на собствената си политика при създаването на герои, а активизмът е нещо точно обратното.
Ева Енслър
Съвременните народи нямат лидери, а наети служители, които в редиците на президенти провеждат рутинна политика...
Александър Проханов
Дойде осъзнаването на това, че приемаш или не, но политиката винаги не е избор между добро и зло, а избор между по-голямо и по-малко зло.
Егор Гайдар
Предпочитам да изляза от политиката с чувството, че съм постъпил правилно, отколкото да остана вътре с одобрението на всички хора, знаейки в сърцето си, че съм постъпил така, както не трябва.
Едмънд Морис
Известен научен факт е, че паричната политика на практика не оказва влияние върху производството и заетостта в САЩ от създаването на Фед.
Едуард Прескът
Предишна
1
...
21
22
(Текуща)
23
...
29
Следваща