Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Политика" - страница 20
Винаги могат да се намерят аргументи, които да превърнат желанието в политика.
Барбара Тъкман
Политика не може да се прави без морал в нейната основа.
Адам Мицкевич
Откакто Барак Обама стана президент, основната политика на правителството на САЩ спрямо Русия беше политика на умиротворяване.
Бил Браудър
Усилената работа и дисциплината водят до икономически успех. Правителствените подаръци и ненаблюдаваните политики на съжаление само лишават хората от стимул. Ако парите за данъци продължават да се пилеят, става морално погрешно за нашето правителство да конфискува огромни проценти от доходи и имущество от американци, дори и да са богати.
Бил О'Райли
Политиката е заплетена мрежа, сложен лабиринт, непрекъснато променящ се калейдоскопски модел. И не е хубаво.
Брайън Хърбърт
Интернет донесе много похвални неща, но просперитетът, стабилността, отчетността и честната политика не бяха четири от тях.
Брус Стърлинг
Абсолютно не вярвах в политиката: как може тя да промени света, ако хората са материалът за нея?
Бурхан Сьонмез
Бихме искали да имаме голямо бъдеще, така че трябва да помислим за градската философия, градските проблеми и изграждането на града. Това е новата политика, може би.
Бурхан Сьонмез
Общата външна политика е напълно ненужна. Различните европейски държави имат много различни приоритети, цели и предразсъдъци. Би било погрешно да ги принуждаваме всички да следват един и същ курс.
Вацлав Клаус
От политиката не можеш да си свободен даже и в тоалетната.
Владимир Сорокин
"Остани с мен" започна много политически, най-вече защото съм малко обсебен от политиката.
Айобами Адебайо
Добрата политика не се отличава от здравата нравственост.
Габриел Мабли
Политиката е общественият морал, а моралът - това е частна политика.
Габриел Мабли
Би било много по-разумно да се признае, че има много идентичности, всеки може да определи за себе си нещо свое и ние трябва да създадем такива социални институции и такива политики, които биха помогнали да ги защитим и развием.
Гай Стендинг
Милиони хора в много така наречени демократични страни са загубили правото на глас или никога не са го получили. И милиони ясно смятат, че политическият поток не изразява речник или политики, ориентирани към техните нужди и стремежи.
Гай Стендинг
Обществените социални услуги, инфраструктурните политики и т.н. са жизненоважни. Но базовиият доход трябва да бъде част от пакет от реформи.
Гай Стендинг
Литературата е по-висша от политиката, ако не всъщност над политиката.
Гао Синдзиен
За либералите религията и политиката се смесват, стига резултатите да подкрепят каузата им.
Гари Демар
Политическата ми позиция произтича от това, че съм писател. Що се отнася до мен, политиката и романът са неделим случай и мога категорично да заявя, че станах политически ангажиран, защото съм писател, а не обратното.
Гасан Канафани
В политиката, както в любовта, няма мирни договори, а има само примирия.
Гастон дьо Левис
Много американски експерти и експерти по външна политика обичат да се представят като кръстоносци за правата на човека, но това почти винаги е под формата на осъждане на други правителства, никога на техните.
Глен Грийнуолд
През изминалите десетилетия страхът от тероризма, предизвикан от последователни преувеличения на действителната заплаха, беше използван от американските лидери, за да оправдае странен набор от екстремистки политики.
Глен Грийнуолд
Предишна
1
...
19
20
(Текуща)
21
...
29
Следваща