Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Разлика" - страница 9
Има разлика между това да се изправите и да кажете на хората какво планирате да правите и да се изправите, да отидете и да постигнете нещо.
Пол Стенли
Исках да играя герой, който имаше яснота и знаеше какво иска; Усетих дестилираната разлика между себе си и характера.
Райън Гослинг
Липсва ми през цялото време. В главата си знам, че си е отишла. Единствената разлика е, че свиквам с болката. Това е като да откриеш голяма дупка в земята. Като начало забравяш, че е там, и продължаваш да падаш. След известно време все още е там, но се научаваш да го заобикаляш.
Рейчъл Джойс
В дългосрочен план [нацисткото] движение се придвижваше към позиция, в която икономическият Нов ред щеше да бъде контролиран от партията чрез бюрократичен апарат, обслужван от технически експерти и доминиран от политически интереси, не за разлика от системата, която вече беше изградена в Съветския съюз.
Ричард Овъри
С други думи, за разлика от някои хора с нови теории, ние ще излезем, ще влезем в училище и ще получим продукти и продуктите се оценяват, независимо дали е от учители или други. Резултатите се определят количествено и след това сравняваме изпълненията.
Робърт Дж. Стърнбърг
Един от най-добрите механизми за справяне в живота е да знаеш разликата между неудобство и проблем. Ако си счупиш врата, ако нямаш какво да ядеш, ако къщата ти гори - значи имаш проблем. Всичко останало е неудобство. Животът е неудобен. Животът е бучка. Буца в овесената каша, буца в гърлото и буца в гърдата не са един и същи вид бучка. Човек трябва да научи разликата.
Робърт Фулам
А добрите съседи правят огромна разлика в качеството на живот. Съгласен съм.
Робърт Фулам
Животът е бучка. И буца в овесената каша, буца в гърлото и буца в гърдите не са една и съща буца. Човек трябва да научи разликата.
Робърт Фулам
Винаги съм правил ясна разлика между правенето на живот и изкарването на прехраната.
Робърт Фулам
Забележете разликата между това, което се случва, когато човек си каже, че съм се провалил три пъти, и това, което се случва, когато той каже, аз съм провал.
Самюъл Хаякава
Хубавото при писането на роман е, че отделяш време, седиш с героя понякога девет години, вглеждаш се много дълбоко в ситуацията, за разлика от реалния живот, когато просто измисляме нещо.
Сандра Сиснерос
Някои видове рак са лечими, докато други са силно нелечими. Спектърът е огромен. Метастазиралият рак на панкреаса е силно нелечимо заболяване, докато някои форми на левкемия са много лечими. Има голяма разлика между една и друга форма.
Сидхарт Мукхърджи
Всички кучета могат да станат агресивни, но разликата между агресивното чихуахуа и агресивния питбул е, че питбулът може да причини повече щети. Ето защо е важно да сте сигурни, че сте сто процента готови за отговорността, ако притежавате "мощна" порода, като питбул, немска овчарка или ротвайлер.
Сизар Милан
Никога не съм била фен на облигационните фондове. За разлика от директната инвестиция в индивидуална облигация, която можете да задържите до падежа и да сте сигурни, че ще получите главницата си обратно (ако приемем, че няма неизпълнение), фондът няма крайна дата на падеж и повечето фондове се търгуват активно.
Сузи Орман
Не правя разлика между симпатия и честност, когато пиша. Двете вървят заедно - интересно ми е да се вселя в героите си, да видя света през техните очи.
Том Перота
Има разлика между усамотението и самотата. Мога да разбера понятието да бъда монах за известно време.
Том Ханкс
Фейсбук не е идеологически неутрален. Всъщност то възниква от един много особен светоглед, който можем да проследим до Хобс. Открих това, като проучих профила на членовете на борда на Зукърбърг, които, за разлика от него, са много интересна група и, подозирам, истинската сила зад момчето от плаката.
Том Ходжкинсън
Разликата между настоящите условия и бъдещата ви визия трябва да бъде фокусът ви.
Тони Джери
Американският народ беше завладян от капиталистическия дух, без никога да е имал буржоазия; Френското политическо общество, за разлика от него, създаде буржоазия, лишена от капиталистическия дух.
Франсоа Фюре
Няма принципна разлика в начините на мислене на първобитния и цивилизован човек. Тясна връзка между расата и личността никога не е установена.
Франц Боас
Трябва да запомните, че мъжете са мъже, а жените са жени. И въпреки че има много прилики, има някои реални разлики.
Хелън Фишер
Жените очевидно са силно привлечени от мъже, които имат по-скоро разлики, отколкото прилики в тяхната система за хистосъвместимост. Те го улавят по миризмата и могат да го улавят от целувка.
Хелън Фишер
Предишна
1
...
8
9
(Текуща)
10
...
29
Следваща