Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Разлика" - страница 27
Но има голяма шибана разлика между това, което обществото ни учи какво прави истинският мъж и какво прави добрият мъж. И добрите мъже са готови да полагат тежкия, емоционален труд върху себе си, за да бъдат силни партньори на хората, които обичаме.
Лиса Кей Адамс
Интуицията възприема света, без да разчита на сетивата – това е нейната ключова разлика. Интуицията не е нищо друго освен процес на събиране на информация, който не разчита на вашите сетива, памет, опит, преживявания или други умствени процеси, въпреки че разчита на тях при тълкуването на тази информация.
Лора Дей
Защото много бих искал да ви целуна, мис Дарлинг, и за разлика от вас, аз нямам навика да взема това, което по право принадлежи на някой друг.
Рейчъл Хоторн
Кимам, сякаш слушам, сякаш общуваме, а тя никога не знае разликата.
Лори Халсе Андерсен
За разлика от таланта за война, способността за сключване на мир винаги е била рядка.
Лорънс Райт
За разлика от сталинизма и други диктатури, които просто завзеха властта, нацизмът се основаваше на популярна основа.
Лорънс Рийс
Каква фина ирония в моя танц! Със затворени очи не можеш да направиш разлика между тези две сестри – любов и омраза. И така танцувам: кажи ми как мразиш и аз ще ти кажа дали знаеш как да обичаш.
Луис Ривера
Понякога не знаете къде е любовта, където е омразата. И никой няма да ни обясни каква е разликата.
Луис Сепулведа
Неволята ни намира всички. Единствената разлика е кога и как ще успеете да им устоите.
Маделин Ру
Изкуството да си изкарваш прехраната изисква голямо самоизследване каква точно е разликата, която искаш да направиш, както и много креативно, предприемаческо решаване на проблеми, за да разбереш как можеш да правиш прилични пари, докато правиш това разлика.
Майкъл Елсберг
Тук всъщност няма формална разлика между неспособността да се дефинира и глупостта.
Робърт М. Пърсиг
Разликата между цивилизования човек и нечовешкия изверг – откачения, например, – най-вероятно се изразява в тънката бариера на доброволното самоограничение.
Маргарет Атууд
Никога не съм се снимала в романтични комедии, за разлика от повечето момичета. Може би защото съм умна, хората си мислят, че не съм забавна.
Джесика Бийл
За разлика от повечето други хора, аз съм средностатистически човек.
Ашли Брилиант
За разлика от Председателя Мао и другите автори, чиито цитати идват от по-дълги трудове, аз изглежда ще стана първият автор в света с готови самостоятелни цитати.
Ашли Брилиант
Умът навсякъде е еднакъв: умните хора си имат общи признаци, както и глупаците, въпреки разликите в нациите, дрехите, езика, религиите и даже възгледите за живота.
Иван Гончаров
Понякога разликата между правилното и погрешното са само някакви си 5 метра.
Йохан Кройф
Предприемачите са тези, които разбират, че има малка разлика между пречка и възможност и са в състояние да превърнат и двете в своя полза.
Николо Макиавели
Разликата между желанието и изгарящата страст е решаваща. На всеки му се иска да притежава хубави неща – пари, слава, уважение,- но повечето хора никога не стигат по-далеч от желанието да ги имат. Ако знаете какво искате и до такава степен сте решили да го получите, че това да се превърне в мания – вече сте направили първата стъпка.
Наполеон Хил
Има няколко разлики между един футболен мач и някоя революция. Първо футболният мач обикновено трае по-дълго и участниците носят униформи. Освен това контузиите там са по-чести.
Алфред Хичкок
И неговата църква ще се превърне в офис на най-уважаваната минна компания, чийто ресурс, за разлика от петрола и газа, е неизчерпаем.
Александър Снегирьов
Смъртта на изкуството идва, когато позволиш на човешкото мнение и искане да промениш това, което правиш. Има разлика между това дали сте началникът или слугата. Има разлика между това дали давате на хората това, което те искат, или това, което смятате за необходимо да давате, и тя е огромна.
Мерилин Менсън
Предишна
1
...
26
27
(Текуща)
28
29
Следваща