Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Разлика" - страница 20
Властта е в състояние да развие пълния си потенциал само когато се възприема като разлика между силата на хората около вас и, което е още по-важно, силата, която сте имали преди.
Ханк Грийн
Няколко часа или няколко дни, каква е разликата? Теб те няма така или иначе.
Ханс Хайнц Еверс
Разликата между лошо и по-лошо е много по-голяма от разликата между добро и по-добро.
Хари Търтълдав
Аз съм за легализирането на марихуаната. Защо да избирате тези лекарства? Валиумът е легален. Просто отивате на лекар и го получавате и предозирате - каква е разликата? Прозак, всички тези неща, така че защо не и марихуана? На кого му пука? Това е нещо, което расте от земята - защо не? Отидете да пушите глава зеле. Не ме интересува какво пушиш.
Хауърд Стърн
- Предполагам, че трябва да напиша собственото си бъдеще, - казва той. Това обобщава разликата между мен и Джеймс. Бих предположил, че бисквитка без късмет означава, че ще бъда блъснат от камион.
Хелън Дънбар
Има голяма разлика между нараняване и вреда. Всички ни боли понякога, изправяйки се пред твърдите истини, но това ни кара да растем. Може да е източник на огромен растеж. Това не е вредно. Вредата е, когато увреждате някого. Изправянето пред реалността обикновено не е вредно преживяване, въпреки че може да навреди.
Хенри Клауд
Ако искате да разберете разликата между мрежа и общност, помолете вашите приятели във Фейсбук да ви помогнат да боядисате къщата си. Мрежите се свързват; общностите се грижат.
Хенри Минцбърг
Романтизмът е майка на кича и че има моменти, в които детето толкова заприличва на майка си, че не може да се направи разлика между тях.
Херман Брох
Желанието да се пие, за разлика от желанието за жена, с времето преминава в хронично състояние.
Хораций Сафрин
Проблемът е, че мозъкът ви не може да направи разликата между лоши и добри навици и затова, ако имате лош, той винаги се спотайва там, чакайки правилните сигнали и награди.
Чарлс Дюиг
Трябва да има толкова голяма разлика между светския човек и християнина, колкото между ада и рая, между гибелта и вечния живот.
Чарлс Х. Спърджън
Какво има нужда да казвам повече? Децата работят за собствената си полза, Будите работят за ползата на другите. Просто вижте разликата между тях.
Шантидева
Известно е, че Духът на Пробуждането бива два вида: духът на стремежа към Пробуждане и духът на стремежа към пробуждането. Точно както човек усеща разликата между човек, който копнее да пътува, и пътешественик, така и учените разпознават съответната разлика между тези двама.
Шантидева
Не се смятам за силен човек. Но аз използвам платформите, които имам, за да направя разликата в света. Всеки, който има позиция, където може да направи разлика, трябва да я използва.
Шари Арисон
Каква е разликата в живота ми, ако успея да нося със себе си сладки мисли и приятни фантазии.
Шарл Нодие
Слънцето не прави разлика между него и тях, обичаше го не по-малко от тях, старите му познати и верни спътници.
Шарл-Фердинан Рамю
За разлика от тези, които смятат, че всичко може да се постигне чрез учене, Йонджун вярва, че нищо не може да се постигне без учене.
Ън Хикьон
"Каква е разликата между булимиците и анорексиците?", питам аз. "Анорексиците са анорексици през цялото време", казва тя, "Аз съм булимичка само когато повръщам." Уау. Тя звучи точно като баща ми! "Аз съм алкохолик съм само когато се напия." Предполагам, че има всякакви пристрастени. Всички имаме болка. И всички търсим начини да накараме болката да изчезне. Пенелопе се наяжда от болката си, след което я повръща и се изчервява Баща ми изпива болката си.
Шърман Алекси
Стремете се към оригиналност в мислите и действията. Бъдете първи; Бъди различен; И бъдете смели. Само тогава ще направите значителна разлика в този свят. Може дори да постигнете величие.
Ърни Зелински
За да бъдете по-успешни, научете се да правите разлика между наистина маловажното и наистина важното. В крайна сметка ще бъдете смятан не само за гений, но и за месия.
Ърни Зелински
Аз имам стара и мъдра душа, а при Сам е млада. Ние не виждаме разликата във възрастта си, ние се гледаме един друг в очите.
Арън Тейлър-Джонсън
Разликата между мен и Дучи, в едно изречение, е следната: казвам, нещата ще се оправят, а ако не са, и това е наред. Дучи казва, че нещата няма да са наред и ако са, и това не е наред. Добре, две изречения.
Асаф Гаврон
Предишна
1
...
19
20
(Текуща)
21
...
29
Следваща