Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Правило" - страница 9
Единственото правило в живота, по което е нужно да се живее е да останеш човек, във всяка ситуация.
Неймар
Тук има просто правило, правило на законодателството, правило на бизнеса, правило на живота: след определен момент сложността е измама. Можете да приложите това правило към леви социални програми, но можете да приложите това правило и към кредитни деривати, хедж фондове и всички останали.
Патрик О'Рурк
Ако не можете да разрешите проблем, това е защото играете по правилата.
Пол Арден
С течение на времето става все по-очевидно, че правилата, които математикът намира за интересни, са същите като тези, които природата е избрала.
Пол Дирак
Живота е подобен на игра на карти, която играеш, без да знаеш правилата.
Пьотр Капица
Точно както всеки човек живее в два смесени живота: единият е явен, публичен, другият е скрит, индивидуален, така има два вида образование: едното по установени правила, другото непосредствено, подсъзнателно и то почти винаги има много по-голямо значение.
Ричард Олдингтън
Най-важното правило е да се формулира ясно и точно целта, която трябва да бъде постигната, и след това да се запази неотклонно в съзнанието през всички етапи на изпълнението, които често са дълги и сложни.
Роберто Асаджоли
Мисля, че има едно смазващо правило: никога не се сблъсквайте с фактите.
Рут Гордън
За да се разбере как са започнали черните проекти и как те продължават да функционират и днес, трябва да се започне със създаването на атомната бомба. Мъжете, които ръководиха проекта "Манхатън", написаха правилата за черните операции. Атомната бомба е майка на всички черни проекти и тя е родителката, от която са произлезли всички черни операции.
Ани Джейкъбсън
Децата стават непослушни... защо, поради липсата на правила, граници и ограничения.
Сизар Милан
Американците са много склонни да обичат първо кучето, така че когато им кажете, че трябва да поставите правила и ограничения, много хора вярват, че това ще нарани чувствата им. Всъщност те търсят за водач на глутницата.
Сизар Милан
Много кучета растат без правила или граници. Те се нуждаят от упражнения, дисциплина и обич в този ред.
Сизар Милан
Не признавай нищо - това беше първото му правило. Апел към логиката - второ правило. Отложете неизбежното - трето правило.
Синда Уилямс Чайма
Божието ръководство ще изисква търпение от наша страна. Неговото ръководство обикновено не е директно уверение, откровение, а Неговото суверенно контролиране на обстоятелствата в нашия живот, със Словото Божие като наше правило. Следователно е неизбежно разгръщането на Неговите цели да отнеме време - понякога много дълго време.
Синклер Фъргюсън
Майка ми имаше правило, очевидно, че не мога да премина сам през улицата, но трябваше да намеря начин да го направя.
Стиви Уондър
Ето моето правило за даване на подаръци: Уважавайте текущото си финансово състояние.
Сузи Орман
Много по-забавно е да бъдеш изключението, а не правилото.
Т. А. Барън
Книгите са толкова евтини и лесни за получаване, че хората не си правят труда да ги крадат, което е основното правило на пиратството, което музикалният бизнес научи твърде късно.
Такър Макс
Лицемерните речи, като правило, се леят лесно, но винаги е по-трудно да се изрази това, което идва от сърцето.
Тери Гудкайнд
Аз имам свой собствен актьорски кодекс на честа, който поддържам. Едно от правилата му е безразличие към новините за теб и другите актьори - при това както добрите, така и лошите.
Тим Рот
Всичко, което съм правила през живота си, беше да ме води към работата ми с животните.
Типи Хедрен
Нека всеки регулира поведението си... чрез златното правило да постъпваме с другите така, както при подобни обстоятелства бихме искали да постъпват с нас, и пътят на дълга ще бъде ясен пред него.
Уилям Уилбърфорс
Предишна
1
...
8
9
(Текуща)
10
...
29
Следваща