Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Правило" - страница 8
Волята е отличителен признак на човешкият род, а самият разум - това е вечното правило за ръководство на волята.
Фридрих Шилер
Всички хора се стремят към щастие - няма изключения от това правило; всеки има различни начини, но целта е една ... Щастието е мотивът за всякакви действия на всеки човек, дори на някой, който ще се обеси.
Блез Паскал
Правилата са чудесен начин да получите идеи. Всичко, което трябва да направите, е да ги счупите.
Джак Фостър
Сутиените са нелепо изобретение; но ако превърнете безбрачието в правило, просто се подлагате на поредната репресия.
Джърмейн Гриър
Съдбата играе жестока игра. Трябва или да играете по нейните правила, или да я накарате да играе по свои собствени.
Дон Аминадо
Никоя армия никога не е правила толкова много с толкова малко.
Дъглас Макартър
Изключенията само потвърждават правилото.
Иван Тургенев
Като правило, колкото е по-талантлив човек, толкова по-силно се съмнява в своята надареност и обратно.
Карлос Руис Сафон
Науката създава правилата, а изкуството - изключенията.
Константин Мелихан
За да създам нещо наистина красиво, аз съм готов да наруша всяко правило.
Лудвиг ван Бетховен
За да си сигурен, че ще спечелиш, измисли своя собствена игра и никога не казвай правилата и на други хора.
Ашли Брилиант
Да изчакам ли, докато правилата се променят - или да ускоря промяната като ги наруша?
Ашли Брилиант
Животът е единствената игра, в която обектът на играта е длъжен да научи правилата.
Ашли Брилиант
Ако си изключение, постарай се колкото се може по-гръмко да потвърждаваш правилото.
Веслав Брудзински
Злото, като правило, отмъщава за себе си, но доброто не винаги възнаграждава. Злото... е доста по-последователно.
Карол Ижиковски
На младини се придържах към правилото да не пия капка алкохол до обяд. Сега, когато вече не съм млад, се придържам към правилото да не пия алкохол до закуска.
Уинстън Чърчил
В живота ми влизат тези, които искат! Който иска - си отива! Но има общи правила за всички гости: Влизайки - изтривайте краката си, Излизайки - затваряйте вратата след себе си!
Харуки Мураками
Всеки проблем, който разреша, става правило, което впоследствие ми помага да реша други проблеми.
Рене Декарт
Има две правила, които следвам: завийте наляво, ако от теб очакват, че ти ще завиеш надясно; влез във всяка врата, в която е забранено да влизаш.
Малкълм Макларън
В тази нова ера на социалните медии правилата на пътя се промениха значително, но основният копнеж за истинска свързаност и любов не се промени.
Матю Хъси
Противно е на правилата на човечеството да вярваме, че не можем да направим нищо.
Мелина Маркета
Правилото, което използвам е, ако не излиза от земята, изглеждайки по начина, по който изглежда, когато го ядете, внимавайте.
Мехмет Оз
Предишна
1
...
7
8
(Текуща)
9
...
29
Следваща