Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Правило" - страница 18
Ако посланието на Христос можеше да бъде дестилирано до една линия, тази линия щеше да е свързана с доброта и приобщаване, а не с правила и разделение.
Роланд Меруло
В някакъв момент трябваше да рискувате подигравките на тълпата, на вашите собствени вътрешни гласове и да се опитате да видите ясно какво е било поставено пред вас в този живот и да се опитате да действате по този начин възможно най-смело и честно без значение по какви правила сте живели досега.
Роланд Меруло
За мен готвенето е естествена дейност на човека. Но мисля, че писането е наистина трудно. Със сигурност писането на художествена литература е най-трудното нещо, което съм правила.
Рут Райшил
Но нямаше ли някакво правило, според което родителите трябва да са по-умни от децата си? Не изглеждаше честно.
Рута Сепетис
Тя се беше отдалечила толкова далеч от правилата за приличие, че измисляше нови, само за да не потъне в пропастта.
Сабрина Джефрис
Първо правило за инженерство; пазете се от прототипи. Заедно с това, избягвайте всичко, направено от инженер, който няма всичките си пръсти.
Саймън Грийн
И това е доверието. Ние не само се доверяваме на хората да спазват правилата, но също така вярваме, че те знаят кога да ги нарушат.
Саймън Синек
Образованието без религия е в опасност да замести дивите теории с простите здрави правила на християнството.
Самюъл Морз
Единственото правило, което имам за това как оставям героите да разказват истории, е, че те винаги трябва да казват на читателя своята версия на истината. Никой не обича да бъде откровено лъган, дори в художествената литература.
Сара Пинбъра
Истинската работа на откривателя се състои в това да избира между тези комбинации с цел да елиминира тези, които са безполезни, или по-скоро изобщо да не си дава труда да ги прави. Правилата, които трябва да ръководят този избор, са изключително фини и деликатни и е практически невъзможно да бъдат формулирани на точен език; те трябва да се чувстват, а не да се формулират.
Седрик Вилани
Най-доброто ежедневно правило е да използвате всичко, което е под ръка, без излишни церемонии.
Сей Шонагон
По правило всяко зараждащо се прогресивно явление среща съпротива на хора, които не знаят как и понякога не искат да излязат от плен на рутинните идеи.
Сергей Жемайтис
Правила, условия - това всичко е илюзия, която хората сами са си измислили.
Сергей Шнуров
Животът на непознатите има свои собствени правила, които се различават за всеки случай и всеки, който се опита да ги извлече от случайна среща, е длъжен да се изгуби в океан от предположения.
Сесар Айра
Винаги съм твърдял, че не е формата, която ще промени. Не правилото или процедурата или идеологията, а хората са тези, които ще го направят.
Сесар Чавес
Всяко правило в книгата може да бъде нарушено, с изключение на едно - бъдете това, което сте, и станете всичко, което сте били предназначени да бъдете.
Сидни Харис
В живота... трябва да намерим баланса. Трябва да поставите правила и ограничения - това се нарича дисциплина. И вие трябва да практикувате това във всички ваши светове.
Сизар Милан
С малките кучета хората не засилват същото поведение, както при по-голямото куче. Ако сте шофьор, без значение какъв размер кола имате, това няма значение. Същото важи за всеки пол. Всички правила са еднакви.
Сизар Милан
Имам две деца и те имат едни и същи правила. Трябва да направим това като общност.
Сизар Милан
Основното правило на търговията е, че ако платите за нещо, което изобщо няма цена, вие вече печелите.
Силвана де Мари
Проблемът е, че надеждата е нещото, което не може да бъде обуздано от правила или ограничено от горчив опит. Това е благословия и проклятие.
Синда Уилямс Чайма
Първото правило на ямата гласи: ако вече сте в нея, спрете да копаете.
София Аморусо
Предишна
1
...
17
18
(Текуща)
19
...
29
Следваща