Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Правило" - страница 15
Разбрах, че много живот не е това, което казваш, виждаш ли, а това, което не казваш. Тогава хората трябва сами да решат. Това е като игра и само ние знаем правилата.
Мартина Коул
Човек, който разбира важността на външното приличие и правилата на вежливостта е голямо богатство, и аз се надявам да дам на обществото възможно повече такива хора.
Масутацу Ояма
Правилото за еволюция гласи: колкото по-висока е степента на сътрудничество в рамките на обществата, толкова по-ожесточена е битката между тях.
Мат Ридли
Започва с пропорциите. Архитектурата е изкуството на равновесието; точно както тялото се управлява от точни закони – дължина на ръцете, краката, положение на мускулите – една сграда се подчинява на правила, които гарантират нейната хармония. Подреждането на нещата е ключът към една фасада, красотата на храма произтича от реда, артикулацията на елементите един спрямо друг.
Матиас Енар
Даже в най-жестоката игра трябва да има правила.
Матю Арлидж
Главното ми правило? Не бъди прекален.
Матю Макконъхи
Научете правилата и след това ги забравете.
Мацуо Башьо
Убийците, като правило се връщат, за да завършат започнатото.
Мелиса де ла Круз
Ще се научите да разпознавате кога е препоръчително отделянето. Едно добро правило е: Трябва да се отделите най-много, когато изглежда най-малко вероятно или възможно нещо, което да направите.
Мелъди Бийти
Няма правила, когато става въпрос за оцеляване.
Мери Пиърсън
Правилата на разума изграждат кули, които достигат покрай върховете на дърветата. Правилата на доверието изграждат кули, които достигат покрай звездите.
Мери Пиърсън
Той ми вярва. Но това не е нищо ново. Той винаги го правеше, защото аз спазвах правилата. Играх по правилата, които той разбираше. Но сега има нови правила, които той все още не знае. Той ще се научи. Точно както се уча.
Мери Пиърсън
Аз се притеснявам от свят, в който богатите получават правото да пишат правилата.
Ангъс Дийтън
Страхът е мощен инструмент за сила, брат ми, дори много мощен. Човек трябва само да избере правилния мотив и хората ще седят спокойно, съсредоточени върху всякакви дребни глупости и няма да започнат да възникват за наистина важни неща, като: свобода на словото или други основни човешки правила.
Андерш де ла Моте
Бяхме като деца, изпълнявайки прищявка - една, две, три и така до момента, в който светът се олюлява от писъци, сякаш пиян, и той вече ще се управлява от правилата, които се променят от минута на минута в зависимост на произвол или злополука, който влезе в главата.
Анджей Сташук
Войната по правило се отприщва от слаби или духовно недостатъчни хора, но битките и лишенията се падат достойните хора.
Анджела Ламберт
Съгласно член 5 от Договора от Вашингтон, който излага правилата на НАТО, атака срещу всеки член на НАТО трябва да се счита за атака срещу всички тях, с колективен отговор в натура.
Анди Грийнбърг
Бизнеса и новите работни места са свързани с риск; понякога се случва неуспех, понякога идва успех, но винаги трябва да се стараем. Става въпрос за мечта. Като правило, всичко става съвсем не така, както сме си го представяли.
Мит Ромни
На света съществува едно правило за всички: има конкуренция - потребителите печелят, няма конкуренция - потребителите губят.
Михаил Саакашвили
Запитах се какво биха направили палестинците, ако Израел изчезне – ако всичко не само се върне както беше преди 1948, но ако целият еврейски народ изостави Светата земя и отново се разпръсне. И за първи път знаех отговора. Все пак щяхме да се бием. Над нищо. Над момиче без забрадка. За това кой е бил най-трудният и най-важният. За това кой ще определя правилата и кой ще получи най-доброто място.
Мосаб Хасан Юсуф
Това е ефектът от недостига; нечии правила за приличие карат човек да жадува за неправилното.
Мохсин Хамид
Единственото сигурно правило е да помним, че Библията наистина е Божи дар за църквата, за да подготвим тази църква за нейната работа в света и че сериозното й изучаване може и трябва да стане едно от местата, където и средствата за при което небето и земята се преплитат и Божиите бъдещи цели пристигат в настоящето.
Н. Т. Райт
Предишна
1
...
14
15
(Текуща)
16
...
29
Следваща