Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Красота" - страница 26
За красотата на собствената майка е трудно да съдиш.
Алис Мънро
Красотата е цветът, който рисува истината.
Жозе Родригеш душ Сантуш
Красотата на пейзажа - където пясък, вода, тръстика, птици, сгради и хора някак си течаха заедно - никога не ме е напускала.
Заха Хадид
На това място, където сега се озовах, слухът и зрението не съществуват отделно. Чух видимата красота на тези сребристи същества отгоре и видях вълнуващо красивото съвършенство на техните радостни песни.
Ибън Алегзандър
Оттенъците на красотата за безкрайно различни - в това е богатството на света.
Иван Ефремов
Колкото по-естествени или екологични продукти можете да въведете във вашия режим на красота, толкова по-полезно е за вашата кожа. Това е подобно на въвеждането на органична храна в ежедневната ви диета.
Иванка Тръмп
В жената привлича не красотата, а енергията.
Ирина Хакамада
Обичайте себе си и другите, оценявайте красотата, изкуството и музиката, смейте се колкото е възможно по-често, съчувствайте на болката на другите, така че тя да бъде намалена, дори и само за момент, оценявайте вкусовете и текстурите на ситно приготвена храна, оставете на хладно бризът да гали кожата ви в топла лятна нощ и се насочва към спокоен сън.
Камерън Уест
И въпреки че в училище спортувахме достатъчно, заедно с преходната възраст започна и съревнованието кой повече мрази собственото си тяло. Единственото нещо, което не сме се научили, е да се обичаме такива, каквито сме, да виждаме сияещата красота на младата кожа и стегнатите високи гърди.
Камин Мохамади
Децата и слабоумните рядко усещат такива чувства, като срам, естетически усещания или способността за оценяване на красотата. Те обичат всичко странно, гротескно, блестящо и огромно, са неща които привличат и задържат тяхното внимание.
Алфред Кожибски
Търсете красота във всичко.
Катрин Сентър
Красотата и ествеността за мен са синоними.
Кейт Уинслет
Повечето хора приемат, че музата е създание с перфектна красота, уравновесеност и грация. Като съществата от гръцката митология. Грешат. Всъщност трябва да има подчертано отсъствие на съвършенство в една муза - зейнала дупка между това, което е тя и това, което може да бъде. Идеалната муза е жена, чиито груби ръбове и противоречия ви карат да попълните празните места в нейния характер. Тя е дразнител за творчеството ви. Забележителна възможност, която чака да бъде формирана.
Катлийн Тесаро
Усмивката е изразяване на вътрешната красота и женственост. Тя трябва да идва от душата, да излъчва топлота и да сгрява сърцето, на този на когото ти се усмихваш, а не да напомня усмивка на скелет.
Кейти Макалистър
Красотата е лъжлива, но тя е ценно качество, ако вие сте бедни или не особено умни.
Кин Хъбърд
Достоевски казава, че красотата ще спаси света, но едва ли е имал предвид, че красиво момиче с автомат ще спаси света.
Кирил Бенедиктов
Всички те похвалиха нейната красота, смелостта и амбицията. Тя знаеше, че първото изсъхва, второто плаща за себе си, а третото, когато изгние на крака, се нарича мъдрост.
Клара Дюпон-Моно
На фона на чуждата смърт женската красота става особено забележима.
Коджи Сузуки
През 20-те си години, когато започнах да пътувам из Европа, намерих утеха в религиозните картини. Въпреки че собствената ми вяра в католическата догма беше разклатена и отслабена, установих, че красотата и богатството на изкуството все още ме държат.
Колм Тойбин
Но няма нищо съвършено във всичко на земята... и в най-висшите проявления на красотата.
Константин Леонтиев
Красотата на съпричастността е, че тя не изисква да се съгласите с идеите на другия.
Крис Вос
Трябва да възприемаме всички белези като красота. Добре? Това ще бъде нашата тайна. Защото вземете го от мен, на умиращия не се образува белег. Белег означава "оцелях".
Крис Клийв
Предишна
1
...
25
26
(Текуща)
27
...
30
Следваща