Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Красота" - страница 23
За да усетите красотата на природата, трябва да се влюбите.
Гунар Столесен
Лъжите имат къси крака и дълги уши и между всичко е възможно да са с красота и форма. Истината има акне и фурункулоза, лъжите нямат това.
Гюнтер Айх
Красотата на естественото придвижване, т.е. ходенето и градинарството, е, че те имат слабо въздействие. По-малко вероятно е да паднете и да счупите бедро. Настройването на живота ви, така че всеки ден да ви тласкат към обща физическа активност, е стратегия за целия ви живот от 10 до 100 години.
Дан Бютнер
Правете каквото не можете и изпитайте красотата на грешките, които допускате.
Даниъл Пинк
Но това е красотата на американските кабелни новини, скъпа. Не е нужно да е достоверно Просто трябва да е забавно.
Даниъл Силва
Провалът е относителен. Животът е приключение. Във всичко има красота.
Деби Райън
Винаги съм смятал, че изключителната красота е толкова голямо страдание, колкото всеки физически затруднение - може би още повече. Толкова е трудно за красивия човек, мъж или жена, да развие добър характер, нали? Коефициентите са подредени срещу тях от самото начало.
Дебора Кромби
Насладете се на красотата на снимките, защото те ще надживеят всички нас.
Дебора Могак
Никога не съм разбирал хора, които са казвали, че най-големият им страх е публично говорене, паяци или някой от другите дребни ужаси. Как можеше да се страхуваш от нещо повече от смъртта? Всичко останало предлагаше моменти на бягство: парализиран човек все още можеше да чете Дикенс; човек, който е в хватката на деменцията, може да има проблясъци на абсурдната красота.
Дейвид Бениоф
Когато виждате красотата навсякъде около вас, красотата ще ви търси и намира, дори и на най-неочакваните места.
Алберто Вилолдо
Да бъдеш напълно излекуван означава да станеш лечителят - носейки красотата и смисъла, който си открил, в света.
Алберто Вилолдо
Красотата е хармонията на целта и формата.
Алвар Аалто
Защото красотата беше нейният инцидент и макар да се възхищаваше, не беше определящ фактор.
Алджернън Блекууд
Меланхолията е да познаваш красотата на живота и да знаеш, че трябва да свърши.
Алекс Милър
Като цяло смятам, че е лошо да се внасят твърде много пари за катерене, тъй като това отнема малко от красотата на планините. Но в същото време не мога да обвинявам непалското правителство - или индийското, пакистанското или китайското, в зависимост от това къде се изкачвате - от желанието да се възползват от чуждестранните алпинисти.
Алекс Хонълд
По принцип не катеря нещо, ако това ме кара да изпитвам страх. Красотата на соловете е, че няма натиск - никой не ми казва да го направя. Така че, ако нещо изглежда страшно, нямам никакво задължение да го направя. Мога да се подготвя по-нататък или просто да си тръгна изцяло.
Алекс Хонълд
Лошите дела като красота са в очите на наблюдателя.
Дж. Р. Уорд
Красотата на живота е, че всяко действие е като бумеранг.
Джак Канфийлд
Красотата е нещо, което можем да утвърдим и възнамеряваме да имаме повече.
Джеймс Редфийлд
Виждайки красотата във всяко лице, ние издигаме другите в най-мъдрото си аз и увеличаваме шансовете да чуем синхронично послание.
Джеймс Редфийлд
Няма истинска красота без леко несъвършенство.
Джеймс Солтър
Ел Ей е огромно място, буквално и метафорично. Неговата красота и ужас. Необичайната му история. Неговото привличане и привлекателност. Неговото разнообразие и сегрегация.
Джеймс Фрей
Предишна
1
...
22
23
(Текуща)
24
...
30
Следваща