Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Резултат" - страница 9
Съдържанието на вашите мисли и лични убеждения може да бъде доказано с един индикатор - вашите текущи резултати.
Джеймс Артър Рей
При равни равни условия, оставянето на хората да вземат решения сами, ще доведе до по-интелигентни резултати, колективно, отколкото разчитането на правителствени плановици.
Джеймс Суровецки
Ние сме движени от резултатите от Големия взрив, преди милиарди години, който в крайна сметка създаде живот, който в крайна сметка създаде хора и т.н. Но аз? Аз съм инцидент - резултат - и следователно жертва.
Джеймс Хилман
Революцията не е резултат - това е началото на движението към новото.
Джийн Шарп
Деструктивните изкуства са точно като бойните изкуства, само че нямат униформи или полезност и крайният резултат по нищо не прилича на изкуство.
Джим Бентън
Едната мотивация не е достатъчна: ако у вас има идиот и вие сте го мотивирали, то в резултат на това вие получавате мотивиран идиот.
Джим Рон
Моята бивша приятелка ми подари миналата година "Кама сутра". В резултат се оказах в много неудобно положение.
Джими Кар
Претенциите за съществуващи социални договорености и за личен интерес са надлежно разрешени. Накрая не можем да ги броим втори път, защото резултатът не ни харесва.
Джон Ролс
Ние сме странни съединения, пълни с експлозивни материали, върху които обстоятелствата по всяко време могат да приложат искра, с резултати, за които не са мечтали дори онези, които смятат, че ни познават най-добре.
Джоузеф Фарел
Понастоящем няма достатъчно такива посреднически групи между държавата и индивида, в резултат на което политическите лидери често са неправомерно ръководени от социологически проучвания.
Жак Делор
Нашият принос зависи изцяло от нашето съзнание и нашата готовност да подкрепим нуждаещите се, да покажем уязвимост и да приемем подкрепата на другите, да споделим, без да очакваме заслугата, да дадем всичко от себе си и да позволим на упоритата ни работа да решим резултата, да разберем че контролът може да бъде постигнат само при споделена отговорност.
Йехуда Бърт
Да подкрепим хората, за които се грижим, е присъщо, не е от съществено значение. Това не е нещо, което правим, защото се надяваме да получим някакъв друг резултат.
Алисън Гопник
Най-неприятното нещо в разделянето не е раздяла. А факта, че непрекъснато ти се повтаря, че сте направили грешка. И в резултат на това, престанете да се доверявате на себе си за известно време.
Кристен Стюарт
Не мисля, че има съмнение, че Америка е по-безопасна в резултат на операцията на Бин Ладен.
Леон Панета
Днес мисля, че нагласата е, че управлението не е непременно добра политика и резултатът е, че то е много по-партийно и много по-разделено.
Леон Панета
Това, което се опитвам да направя, е да давам резултати, а не обещания; резултати, а не визия; резултати, а не концепции. Светът е циничен по отношение на обещанията на IBM.
Луис В. Герстнер
Като възприемете подхода, ориентиран към процеса, описан в Практикуващият ум, ще постигнете по-добри резултати във всяко начинание.
Майкъл Гелб
Клеветата не винаги е резултат от злобата: много често тя е плод на невинното желание да се разсеем със занимателен разговор, а понякога е плод на доброжелателство и намеса, колкото искрена, толкова и неловка.
Висарион Белински
Моля ви, не ме питайте какъв е резултатът – аз дори не съм сигурен каква е всъщност играта.
Ашли Брилиант
Никой не може да постигне какъвто и да било реален и траен резултат или да "стане богат" в бизнеса, оставайки си конформист (приспособленец).
Жан-Пол Гети
Нередки бяха случаите, когато И. В. Сталин, без да известява Генералния щаб, даваше на командващите свои указания, в резултат на което се получаваха сериозни организационни неуредици.
Георгий Жуков
Хората се женят по различни причини и с различен резултат. Но да се ожениш по любов е все едно да си навлечеш неминуема трагедия.
Джеймс Бранч Кейбъл
Предишна
1
...
8
9
(Текуща)
10
...
30
Следваща