Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Резултат" - страница 7
Новородените навсякъде плачат еднакво. Когато те пораснат, в тях има нееднакви привички. Това е резултат от възпитанието.
Сун Дзъ
Цялото ти поведение е резултат от мислите, които го предшестват.
Уейн Дайър
Цялото човечество е резултат от срещи.
Франк Запа
Депресията, самоубийството често се оказват резултат от неправилна диета.
Чарлз Буковски
Икономистите се отнасят към икономиката така, сякаш тя е чиста наука, отделена от фактите в живота. Резултатът от тази фалшива счетоводна отчетност е умишлено объркване, под покритието на което индустрията нанася безразборни действия и игнорира екологичните разходи.
Вивиан Уестууд
Ще бъде трудна игра, ако мислите за спечелване на шампионат. Трябва да помислим за собствената си игра в момента и да се съсредоточим върху постигането на добри резултати, особено през коледния период.
Денис Бергкамп
Аплодисментите са неразделна част от някои видове музика, те трябва да бъдат записани в резултата.
Джузепе Верди
Вертикалното мислене е подбор чрез изключване. Човек работи в рамките на референтна рамка и изхвърля онова, което не е от значение. С латералното мислене човек осъзнава, че даден модел не може да се преструктурира отвътре в себе си, а само в резултат на някакво външно влияние.
Едуард де Боно
Успехът ми не ме обърква, защото дойде в резултат и не падна от небето.
Мадона
Времето ви е ограничено, затова не го губете, като живеете нечий чужд живот. Не попадайте в капана на догмата, което означава да живеете с резултатите от мислите на други хора. Не позволявайте на шума от мненията на околните да удави вътрешния ви глас. И най-важното – съберете смелостта да последвате сърцето и интуицията си.
Стив Джобс
Добродетелта е положително качество, развито чрез заемане на твърда позиция за правилното в изкушение или от страданието, претърпяно в резултат на грешни действия.
Макс Хайндел
Във всеки случай, когато избягваме законното страдание, което е резултат от справянето с проблемите, ние също така избягваме растежа, който проблемите изискват от нас.
Морган Скот Пек
Ако Господ не ни изпраща втори световен потоп то е само понеже първият не е донесъл резултати.
Никола дьо Шамфор
Разбирам, че резултатите, които имах в кариерата си или които имам сега, са много добри. И това ми дава увереност, разбира се, но не се чувствам непобедим.
Новак Джокович
Не срещам често хора, които искат да страдат от сърдечно-съдови заболявания или каквото и да е, и ние получаваме тези неща в резултат на натрупването през целия живот на различни видове молекулни и клетъчни увреждания.
Обри Де Грей
Хипотезата, че икономическата организация е резултат от поредица от исторически произшествия, е натрапчива, тъй като много организационни иновации изглежда са резултат от опити и грешки.
Оливър Уилямсън
Само защото, аз говоря с британски акцент, всички мислят: "Боже, той, би трябвало да е много умен...". Така че в резултат може да започнеш твърде много да бърбориш. Когато отида на парти и започна да говоря, хората ме слушат. А за нищо.
Пол Бетани
Както всеки лекар може да ви каже, най-важната стъпка към изцелението е поставянето на правилната диагноза. Ако болестта е точно идентифицирана, много по-вероятно е доброто разрешаване. И обратно, лошата диагноза обикновено означава лош резултат, независимо от това колко квалифициран е лекарят.
Андрю Уейл
Шефовете трябва да санкционират дрямката, вместо да очакват работниците да работят цял ден без почивка. Те дори могат да открият, че щастието на работниците - или това, което видовете ръководство наричат "резултати от удовлетвореността на служителите" - може да се подобри.
Том Ходжкинсън
Смятаме, че трябва да работим, защото рекламната индустрия е издигнала желанията до потребности. Вестниците и телевизията непрестанно ни тъпчат с най-новите "задължителни неща", независимо дали става дума за обувки, видеоигри или нагреватели за вътрешни дворове. В резултат на това майките смятат, че "трябва" да работят в Tesco, за да си купят скъпи маратонки.
Том Ходжкинсън
Големите постижения на човека са резултат от предаването на идеи и ентусиазъм.
Томас Дж. Уотсън
Вместо да бъдат лукс, емоциите са много интелигентен начин за насочване на организма към определени резултати.
Антонио Дамазио
Предишна
1
...
6
7
(Текуща)
8
...
30
Следваща