Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Резултат" - страница 6
Вижте, ако можех да гарантирам какви ще бъдат резултатите, нямаше да имам нужда от изследователска програма!
Алгис Будрис
Повечето промени в корпоративното име са резултат от сливания и придобивания. Но те обикновено са без въображение.
Джеймс Суровецки
Аз съм резултат от възпитанието, класа, раса, пол, социални предразсъдъци и икономика. Така че отново съм жертва, резултат.
Джеймс Хилман
Мрачното лице не е резултат от някакво нещастие, то е резултат от мрачни мисли.
Джим Рон
Всичко, което се случва през целия ви живот, е резултат от молекули, които се втурват някъде в мозъка ви.
Дон ДеЛило
Внушението, или по-скоро автовнушението, е доста нова тема, но в същото време е стара като света. Това е ново в смисъл, че досега е било погрешно изучавано и в резултат на това погрешно разбирано; тя е стара, защото датира от появата на човека на земята. Всъщност автосугестията е инструмент, който притежаваме при раждането си и в този инструмент, или по-скоро в тази сила, се крие удивителна и неизчислима сила.
Емил Куе
В резултат на това генетиците описват еволюцията просто като промяна в честотата на гените в популациите, като напълно игнорират факта, че еволюцията се състои от двете едновременни, но доста отделни явления на адаптация и диверсификация.
Ернст Майр
Изходният момент на процеса, за който искаме да допринесем е фактът, че войната е естествената реакция на човешката природа в дивото състояние, докато мирът е резултат от придобити характеристики.
Илайхю Рут
В резултат на Световната война и на мир, чиито несъвършенства и рискове вече не се отричат от никого, не сме ли още по-далеч от големите стремежи и надежди за мир и братство, отколкото бяхме преди едно-две десетилетия?
Карл Ялмар Брантинг
Успехът е резултат от съвършенство, упорита работа, учене от неуспех, лоялност и постоянство.
Колин Пауъл
Моят успех не е резултат от арогантност - това е резултат от вяра.
Конър Макгрегър
Не разбирам тези хора, които считат, че като игнорираш нещо, то изчезва от само себе си. Нищо подобно - ако давате вид, че това не съществува, то ще набере сила. Европа дълго време е игнорирала Хитлер. В резултат той е изрязал четвърт свят.
Леми Килмистър
Толкова голяма част от страданието на света е резултат от греховното действие или бездействие на самите нас и другите. Например хората гледат на глад и се чудят къде е Бог, но светът произвежда достатъчно храна, за да може всеки човек да има 3000 калории на ден. Нашата собствена безотговорност и егоцентризъм пречат на хората да се хранят.
Лий Стробъл
...Без страсти и противоречия няма живот и няма поезия. Стига само в тези страсти и противоречия да има разумност и човечност, техните резултати биха отвели човека до неговите цели.
Висарион Белински
Ние можем да пишем добре само за нашите грехове, защото ни е трудно да си припомним и едно добродетелно дело, независимо дали е резултат на добри или лоши намерения.
Едуард Далбърг
Под понятието "сила на характера" се разбира твърдото отстояване на убежденията, без значение дали те са в резултат на изводи от чужда или собствена система от възгледи или възникват от принципи, норми, моментни впечатления или някакви други прояви на разума.
Карл фон Клаузевиц
Ако кажеш на хората къде да отидат, но не им кажеш как да стигнат дотам, ще се изненадаш от резултата.
Джордж Патън
Не се срамувам пред гражданите, които два пъти гласуваха за мен на президентските избори. През всичките тези осем години орах като роб на галера от сутрин до вечер. Доволен съм от резултатите от моята работа.
Владимир Путин
Ако можех, винаги бих работила в тишина и неизвестност и нека моите усилия бъдат съдени според резултатите, които са постигнали.
Емили Бронте
Христос влезе в нашия свят. В резултат на това можем да влезем в неговия.
Макс Лукадо
И така, въпросът не е дали революцията ще бъде или няма да бъде, а дали резултатът ще бъде мирен или кървав?
Михаил Бакунин
Процесът е живот, а резултатът смърт.
Михаил Жванецки
Предишна
1
...
5
6
(Текуща)
7
...
30