Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Резултат" - страница 4
От векове насам само големите победи са водели до големи резултати.
Карл фон Клаузевиц
Аз съм фаталист. ... И предполагам, че по принцип съм отхвърлен. Или моята работа, или чрез моята работа аз самият. А ако е приета, това е чудо... или резултат на недоразумение.
Артър Милър
Чистата съвест най-често е резултат от лоша памет.
Марсел Паньол
Животът е игра. Парите са начинът, по който се записва резултатът.
Тед Търнър
Хуманността у човека е резултат от спомените за страдания, които са му познати или от собствен опит, или от опита на други хора.
Клод Адриан Хелвеций
Толкова голяма част от всяко изкуство е израз на подсъзнателното, та на мен ми се струва, че повечето важни характеристики се проявяват несъзнателно и много малко от тях в резултат на преднамерена интелектуална дейност. Но това са неща, с които трябва да се справя психологът.
Едуард Хопър
Мъдростта идва с опита. Опитът често е резултат от липсата на мъдрост.
Тери Пратчет
За да елиминираме несъответствието между плановете на хората и получените резултати е необходим нов подход. Морфологичното мислене подсказва, че този нов подход не може да бъде реализиран чрез повишено изучаване на специализирано знание. Този морфологичен анализ навежда на мисълта, че основният факт, че всяко човешко същество е потенциален гений, е бил пренебрегнат. Образованието и разпространението на знание трябва да добият форма, която позволява на всеки ученик да развие интерес към каквото и да било, стига то да развива неговия гений, за да не бъде обезсърчен. Същата перспектива важи и за гения на народите като цяло.
Фриц Цвики
Най-сериозните грешки не се допускат в резултат на грешни отговори. Истинското опасно нещо е да зададеш грешен въпрос.
Питър Дракър
Срещата на подготовката с възможност поражда резултат, което наричаме късмет.
Антъни Робинс
Ако искате да постигнете успех, намерете някой, който е постигнал желаните резултати, и копирайте това, което правят, и вие ще постигнете същите резултати.
Антъни Робинс
Няма такова нещо като провал. Има само резултати.
Антъни Робинс
Знаеш ли... продължаваш да правиш едни и същи неща и продължаваш да получаваш един и същ резултат отново и отново.
Уорън Бъфет
Двете най-ужасни фрази на света са: "Трябва да поговорим" и "Надявам се, да останем приятели." Най-смешното е, че те водят към противоположни резултати, скъсване и разговор, и приятелство.
Фредерик Бегбеде
Ти живееш от плодовете на своите действия, а твоите действия са резултат от твоите мисли. Мислите и действията са единни.
Хенри Милър
Демокрацията е когато два вълка и агне гласуват за обедното меню. Свободата е, когато добре въоръжено агне оспорва резултата от такова гласуване.
Бенджамин Франклин
Компютрите са страхотни, защото когато работите с тях, получавате незабавни резултати, които ви уведомяват дали вашата програма работи. Това е обратна връзка, която не получавате от много други неща.
Бил Гейтс
Мога честно да кажа, че мен никога не ме е интересувал успехът от моя постъпка. Ако аз съм осъзнала, че постъпвам правилно, аз направила всичко, което зависи от мен, независимо от възможният резултат.
Голда Меир
Важното в живота е животът, а не резултатът от него.
Йохан Волфганг фон Гьоте
Затворът беше резултат от това, че не отделих време за себе си. Затова бях принуден да отделя малко време за себе си.
Крисчън Слейтър
Архитектурата е наука, произтичаща от много други науки и украсена с много и разнообразни знания; с помощта на които се формира преценка за тези произведения, които са резултат от други изкуства.
Витрувий
Пърформансът е процес, а не резултат.
Марина Абрамович
Предишна
1
...
3
4
(Текуща)
5
...
30