Цитати на тема "Резултат" - страница 27
Може да мислите, че сте добре, но няма да си осигурите здраве, докато не мислите мисли, които произвеждат здраве. Може упорито да потвърждавате, че сте добре, но докато живеете в раздори, объркване, безпокойство, страх и други грешни състояния на ума, ще бъдете болни; тоест ще бъдеш такъв, какъвто си мислиш, а не това, което си мислиш, че си. Можете да посочите здраве в мисълта си, но ако внесете тревога, страх и раздор на тази мисъл, вашето мислене ще доведе до раздор. Не това, което заявяваме в мислите си, а това, което даваме на мислите си, определя резултатите.
Крисчън Ларсън
Трябва да имате много идеи. Първо, ако искате да направите открития, е добре да имате добри идеи. И второ, трябва да имате някакво шесто чувство - резултат от преценка и опит - кои идеи си струва да проследите. Изглежда, че имам първото нещо, много идеи, а също така мисля, че имам добра преценка кои са лошите идеи, които просто трябва да игнорирам, и добрите, които по-добре да проследя.
Лайнъс Полинг
Никога не съм бил човек, който обича правилата или структурата. Дори не харесвам линирана хартия за тетрадки. В света има твърде много структура: твърде много застраховки, съдебни спорове, неизпълнена работа, битки; твърде много кредитни карти, разписки, формуляри, данъци, ипотеки, задръствания, задължения и винаги огромен натиск и страх в резултат на това.
Линда Лийминг
Ако играете достатъчно дълго, ще имате продължителни серии от загуби, моменти, когато нищо, което правите, не върви както трябва, и криза на увереността, която почти сигурно ще последва. Това е моментът да се върнем към основите. Играйте големи ръце и ги играйте силно; хвърлете слабите и се измъкнете от потенциално големи ръце, които се превръщат в развалини от лош флоп. Играйте правилно, следвайте курса и в края на деня ще откриете, че резултатите ви ще се доближат до очакванията ви.
Лу Кригер