Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Резултат" - страница 26
Повечето от щетите, които причиняваме на планетата, са резултат от нашето незнание.
Ивон Шуинар
Желание плюс цел, плюс упорит труд, плюс страхотни резултати - и вие задължително ще успеете.
Игор Ман
Изборът ми за приключенски живот може би е резултат от факта, че действието ми повиши кръвното налягане, давайки ми достатъчно енергия за живот.
Йежи Кошински
Ако боравехме с бомба, която можеше да избухне всеки момент в резултат на нашите действия, щяхме да се притесняваме и да бъдем деликатни. Думите ни имат същата сила, но ние ги владеем така, сякаш са безсилни и незначителни.
Йехуда Бърт
Има и друг метод за получаване на пари... Той не предполага наличието на натрупани резултати от предишно развитие и следователно може да се счита за единственият наличен в строгата логика. Този метод за получаване на пари е създаването на покупателна способност от банките. Формата, която приема, е без значение.
Йозеф Алоиз Шумпетер
Тези революции не са строго постоянни; те се появяват в дискретни удари, които са разделени един от друг с участъци от сравнителна тишина. Процесът като цяло обаче работи непрекъснато, в смисъл, че винаги има или революция, или усвояване на резултатите от революцията, като и двете заедно формират това, което е известно като бизнес цикли.
Йозеф Алоиз Шумпетер
Между другото, коремните мазнини могат да се отлагат не само при редовни посещения в кръчмата, но и в резултат на силен стрес.
Йоханес Хинрих фон Борстел
Много от тях са родени глупаци, други достигат състояние на идиотство в резултат на упорит труд.
К. У. Джетър
Като общност за борба с робството трябва заедно да гарантираме, че това внимание се прехвърля в конкретни действия и резултати.
Кайлаш Сатяртхи
Банкерите давали заеми на бизнеса, така че обемът на парите се увеличавал по-бързо от нарастването на стоките. Резултатът беше инфлация.
Карол Куигли
Всеки избор, който правим, съдържа енергията на вярата или страха и резултатът от всяко решение отразява до известна степен тази вяра или страх. Тази динамика на избор гарантира, че не можем да избягаме от себе си или от нашите решения.
Каролайн Мис
Вярата във всичко, било то положително или отрицателно, дава резултати. Вярата в страха генерира разрушителни резултати, започвайки с разпадането на способността ни да се свързваме уверено с външния свят.
Каролайн Мис
Може би имате естествена склонност да се запасявате. Не забравяйте, че ако нещо ново влезе в къщата, старото трябва да си отиде. В резултат на това вашите депозити може да не се променят по отношение на обема, но съдържанието им несъмнено ще стане различно!
Карън Кингстън
Няма причина да се смята, че пред лицето на законовата неяснота, значението на федералния закон трябва да се урежда от наклонностите и предразположенията на федералните съдии. Вместо това резултатът трябва да зависи от ангажиментите и убежденията на президента и тези, които действат под негово ръководство.
Кас Сънстейн
В исторически план абсолютният резултат на IQ се е повишил значително, тъй като сме променили средата си, така че повече хора да ходят на училище по-дълго.
Алисън Гопник
Грижата за децата винаги е била едно от най-дълбоките и задоволителни неща, които човек прави, и въпреки това е трудно да запазим здравословно отношение към него в нашето конкурентно, ориентирано към резултатите общество.
Алисън Гопник
Че звездите ни водят, но не ни принуждават. Нашата свободна воля е тази, която определя резултата от всички неща. Бог наистина ни налага волята си, по-скоро той я дава известна и ни позволява да изберем дали ще я следваме.
Катлин Макгауън
Почти всички мои истории могат да бъдат разбрани като разработка на нашия стремеж към преправяне на света и нашите корекции към резултата.
Кен Лиу
Обичам науката. Мразя предположението, суеверието, преувеличението и фалшифицираните данни. Покажете ми изследванията, покажете ми резултатите, покажете ми заключенията - и след това ми покажете някои квалифицирани партньорски отзиви за всичко това.
Клер Лазебник
Революционерът е само терорист, докато не постигне революцията си. След това той е герой. Резултатът прави моралът...
Колин Таброн
Всеки, който дава много пари на бедните, трябва първо да ги е ограбил... бедността е само резултат от това, че работниците не получават подходяща награда за своя труд.
Колин Фалконър
Външната политика просто не може да бъде оценена от днешните заглавия, които крепят победи и поражения като толкова много резултати в спортните секции.
Кондолиза Райс
Предишна
1
...
25
26
(Текуща)
27
...
30
Следваща