Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Резултат" - страница 2
Афоризъм - това е резултат от флирта на мислите и думите.
Ашот Наданян
Величието няма нищо общо с резултатите или с успеха.
Георг Брандес
В идеалния случай справедлива конституция би била справедлива процедура, организирана да осигури справедлив резултат.
Джон Ролс
Всичко, което правим, трябва да бъде резултат от нашата благодарност за това, което Бог е направил за нас.
Лорин Хил
Щастието не идва наготово. То е резултат от твоите действия.
Далай Лама
Цялата история на науката е постепенното осъзнаване, че събитията не се случват по произволен начин, а отразяват определен основополагащ ред, който може би е – или може би не е – резултат на божествено вдъхновение.
Стивън Хокинг
Зная защо има толкова много хора, които обичат да цепят дърва. В тази дейност те незабавно виждат резултатите.
Алберт Айнщайн
Обичам да правя това, което правя, но не обичам да гледам крайният резултат.
Памела Андерсън
По-добре е да бъдеш уверен в добрите резултати, отколкото да се надяваш на отлични.
Уорън Бъфет
Характерът е резултат от две неща: вътрешно отношение към света и как прекарваме времето си.
Елберт Хъбард
Изходът от сражението като цяло се състои от сумата на резултатите на всички частни битки.
Карл фон Клаузевиц
Себе си ние оценяваме по плановете, а другите по резултатите.
Константин Мелихан
Жестокостта винаги е резултат от страх, слабост и малодушие.
Клод Адриан Хелвеций
Не се интересувам от резултата, а само от играта.
Мей Уест
Нашият живот е резултат от мислите, преобладаващи в нас.
Сьорен Киркегор
Пропорцията е онази приятна хармония между няколко части на сграда, която е резултат от справедливото и редовно съгласие на тях една с друга; височината към ширината, това към дължината и всяко от тях към цялото.
Витрувий
Дизайнът в природата е съвкупност от инциденти, извлечени от естествения подбор, докато резултатът е толкова красив или ефективен, че изглежда чудо на целта.
Майкъл Полан
Осъзнаването, че нашите действия, чувства и поведение са резултат от нашите собствени образи и вярвания, ни дава нивото, от което психологията винаги е имала нужда за промяна на личността.
Максуел Малц
Грижата за вашето вътрешно дете има мощен и изненадващо бърз резултат: Направете го и детето се излекува.
Марта Бек
Трябва само да направите един голям резултат във финансите, за да бъдете герой завинаги.
Мъртън Милър
На мен не са ми нужни модели, рисунки и експерименти. Когато в мен се раждат идея, аз във въображението си започвам да строя уреда, променям конструкцията, усъвършенствам я и я включвам. И на мен ми е съвършено безразлично правят ли се изпитания на уреда от мен в мислите ми или професионално защото резултатите са еднакви.
Никола Тесла
Обучаващи се организации, в които хората непрекъснато разширяват капацитета си да постигат резултатите, които наистина желаят, където се възпитават нови и експанзивни модели на мислене, където колективният стремеж е освободен и където хората непрекъснато се учат как да учат заедно.
Питър Сендж
Предишна
1
2
(Текуща)
3
4
...
30
Следваща