Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Филм" - страница 9
Има много страхотни филми, които са спечелили Оскар и много страхотни филми, които не са. Просто правим най-доброто, което можем.
Клинт Истууд
Много от старите момчета във филмите са като каубои – те говорят като каубои и се обличат като каубои.
Вал Килмър
"Десед дни, които разтърсиха света" на Айзенщейн - отидох да го гледам и бях толкова поразен от този филм, толкова поразен от киното, което може да се прави.
Франсис Форд Копола
Моят филм не е кино; той не е за Виетнам. Той е Виетнам.
Франсис Форд Копола
Нуждаеха се от някой, който много бързо да напише сценарий по "Великия Гетсби" за филма, който щяха да правят. Взех тази работа, за да получа малко пари за издръжка на семейството си.
Франсис Форд Копола
Трябва много да обичате това, което правите, защото - особено ако е филм - след време ще започнат да го мразят.
Франсис Форд Копола
Направих поредица от погрешни решения относно последните си книги – продал съм правата на студии за нелепи суми и филмите никога няма да бъдат направени. Това е най-тъжното от всички неща, защото те вече са заключени и никой не може да ги екранизира.
Джон льо Каре
Когато се опитах да се насоча към комедията, не се справих много добре, така че се върнах към правенето на онова, в което съм най-добър и което публиката очаква от мене – екшън филми.
Силвестър Сталоун
Склонен съм да мисля, за екшън филмите като за действенa демонстрация на морала, в която доброто триумфира над злото.
Силвестър Сталоун
Един от филмите ми се казва "Истински лъжи". Тъкмо така демократите би трябвало да нарекат своето събрание.
Арнолд Шварценегер
С приятеля ми Джеймс Камерън направихме заедно три филма: "Истински лъжи", "Терминатор" и "Терминатор 2". Разбира се това беше в неговия ранен, нискобюджетен, арт-хаус период.
Арнолд Шварценегер
Обичам филмите, винаги съм се интересувала от тях, но искам да почакам за по-подходящо време, за да започна да играя.
Клаудия Шифер
Искам хората да идват да гледат филмите ми и да им се наслаждават, но в края на деня не можете да контролирате какво мислят хората.
Марк Уолбърг
Филмът, с ускоряване на механичното, ни пренесе от света на последователността и връзките в света на творческите конфигурации и структура.
Маршал Маклуън
Ако искаме да се дава "Оскар" за истински добрите филми, ние трябва да въведем десетгодишна мауза между церемониите.
Мат Деймън
Мисля, че това, което прави добрия актьор режисьор, е същото, което прави и добър режисьор. Актьорството е само една от занаятите, необходими за правенето на филм.
Мат Деймън
Не виждам толкова много филми, колкото преди. Или, трябва да кажа, толкова много филми, колкото бих искал.
Мат Деймън
Не мисля, че филмите трябва да се снимат заради зрителите, парите или популярността. Филмите според мен е нужно да се снимат заради красотата, и това, струва ми се, е най-добрият начин да бъдеш искрен в своята работа.
Микеланджело Антониони
Не обичам да гледам собствените си филми - заспивам на тях.
Робърт Де Ниро
Филмите са трудна работа. Публиката не вижда това. Критиците не го виждат. Но те са много работа. Много работа.
Робърт Де Ниро
Обичам да правя филми повече от всичко, но е трудно.
Робърт Редфорд
Надявам се, че ми остава време да снимам нещо красиво. Знам, че тийнейджърите няма да тичат към този филм, но определено ще го гледат, когато пораснат.
Франсис Форд Копола
Предишна
1
...
8
9
(Текуща)
10
...
30
Следваща