Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Филм" - страница 8
Никълъс Кейдж е страхотен актьор и той също е направил няколко добри екшън филма.
Долф Лундгрен
Не може да имаш край. Това е невъзможно. Защото за разлика от филмите животът продължава. Никога не си на края, докато не умреш.
Е. Локхарт
Защото на някакво ниво, въпреки че никога не се оказва вярно и въпреки че би трябвало да знам по-добре, все още очаквам животът да е като филмите.
Е. Локхарт
Аз играя роля пред камерите, точно както във филмите.
Ева Херцигова
Животът за мен е непрестанно търсене, придобиването на нови книги, музика, филми "смилането им", преживяване и възможно връщане или обратно "в боклука".
Егор Летов
Избрах филми, направени от хора, с които исках да работя, по тема, която смятах за интригуваща.
Ед Харис
Трудно е да видите филм, който е направен от книга, която наистина сте обичали, защото това е толкова различно преживяване.
Ед Харис
Винаги съм ходил да гледам независими филми, те са филмите, които обикновено съм най-развълнувана да видя.
Елизабет Олсън
Най-вълнуващото за мен е когато филма ме преобразява и трансформира. Когато ти харесва филма, в който си играла, ти можеш да построиш мост назад към своя живот.
Жюлиет Бинош
Няма смисъл да правите филм, който никой няма да отиде и да види, само за да създаде перфектно, но безполезно произведение на изкуството.
Карло Понти
Хората говорят за изработването на художествени филми - експериментални филми. Мога да правя художествен филм всеки ден от седмицата. Но не го правя. Това, което е трудно, е да комбинираме комерсиален филм с изкуство.
Карло Понти
Гледане на филм в кино с група от хора е колективно преживяване и има автентичност, която не можете да получите на вашия голям телевизионен екран.
Кристин Вачон
Филмите, които направих рано, може да не са страхотни, но всички бяха с търговски успех.
Кристина Ричи
Актьора не трябва да бъде по-важен от филма, в който играе.
Крисчън Бейл
Аз наистина не харесвам пиеси или филми, които служат за пропаганда.
Алън Алда
Радостта от славата идва твърде бързо и ти разбираш, че главната награда не е в това, че те познават на улицата на всеки мол, а в това, че твоите филми ще останат след смъртта ти.
Леонардо ди Каприо
Искате да видите жени на вашата възраст във филмите.
Линда Картър
Всяка медия има своите предимства и слаби страни и има много неща, които мога да запиша на хартия, които може да не мога да вкарам във филм или в сценично представление. Във всяка форма човек може да комуникира мощно по различни начини.
Лорънс Райт
Запишете всичко още сега, направете филм, намерете свидетели - защото след време, някъде по пътя на историята, някое копеле ще каже, че всичко това въобще не се е случвало.
Дуайт Айзенхауер
Господи, помогни ми, ако още веднъж направя друг филм с експлозия в него. Ако ме видиш във филм, където има експлозии, знай, че съм изгубил всичките си пари.
Бен Афлек
Направих много филми, които са много по-значими, но само за един хората ще продължават да говорят – за филма с Богарт.
Ингрид Бергман
Ако филмите ви не се представят добре, те просто спират да ви се обаждат.
Мат Деймън
Предишна
1
...
7
8
(Текуща)
9
...
30
Следваща