Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Филм" - страница 7
Не забравяте филмите, но забравяйте подробностите за тях.
Сиси Спейсик
Не мислех, че някога ще мога да правя филми. Това беше за сериозни актьори.
Стив Бушеми
И имахме късмет, защото имаме вълшебно огледало в този филм. Не всеки филм има вълшебно огледало.
Тери Гилиъм
Имаше толкова много хора, които ме искаха за техните филми.
Типи Хедрен
С филма имате много ограничени инструменти за предаване на субективност - глас зад кадър, гледна точка на камерата, добра актьорска игра - но дори и най-добрият актьор в света е груб в сравнение с това, което можете да направите в написан параграф.
Уилям Бойд
Не бих искал да бъда режисьор и да пиша, както не бих искал да бъда писател и да режисирам филми.
Уолтър Хил
Филмите винаги са измислица, освен документалните. Макар, че и документалните са вид измислица.
Филип Сиймур Хофман
Работих със Стивън Спилбър по филма "Амистад". Той изглеждаше толкова сигурен в себе си, че ме оставяше да върша разни неща.
Антъни Хопкинс
Е, всички харесват филмите, когато са малки хлапета.
Антъни Хопкинс
Няма да правя филми, които казват на децата: Трябва да се отчаеш и да избягаш.
Хаяо Миядзаки
Не искам да създавам революция - просто искам да създам още няколко филма.
Чарли Чаплин
Моите филми се справят добре само защото са добри, а не заради мен.
Шарук Кхан
Обикновено не коментирам собствените си филми. Но преценката ми за филмите е отлична, по-добра е от твоята.
Шарук Кхан
Има много крайни емоции в корейския филм. Това е така, защото в корейското общество има много крайности.
Бонг Джун-хо
Аз само правя филми, които са интересни за мен.
Брайън Грейзър
Точно както има висши същества, които разпространяват духовни послания в атмосферата чрез книги, филми, музика и други средства за масова информация, има същества от демонична природа, които се опитват да забавят прогреса на тази планета чрез тези медии. Излагането на книги и медии от този тип може да има отрицателен ефект върху вас. ... За да противодействат на това, някои от съществата от по-висша природа пишат книги или наблюдават писането на книги, които подобряват духовното развитие на човека.
Бхакти Тиртха Свами
След като започнем да виждаме видео игри, които имат по-запомнящи се герои, ще видите по-добри адаптации към филмите.
Дейвид С. Гойър
Съществува формула за моите филми - хората очакват определени неща от филмите на Джаки Чан, но в границите на тези очаквания, аз искам да дам на хората шок.
Джеки Чан
Филмът ми се струва като истинска художествена творба.
Джеф Голдблум
В края на филма всички ние имаме това споделено изкупление.
Джеф Голдблум
Просто искам да действам, да пиша и да продуцирам. За мен филмът е крайната цел.
Джона Хил
Никога не се интересувам от филми, в които не ти пука за хората, които гледаш, и това е най-големият ми спор за ужаса, че децата стават все по-глупави и по-глупави.
Джос Уедън
Предишна
1
...
6
7
(Текуща)
8
...
30
Следваща